Storyblok lancerer Creator Fund og giver digitale kreatører mulighed for at vise deres evner indenfor fremtidens content management.
Hjem NYE PRODUKTER Storyblok lancerer Creator Fund og giver digitale kreatører mulighed for at vise deres evner indenfor fremtidens content management.

Storyblok lancerer Creator Fund og giver digitale kreatører mulighed for at vise deres evner indenfor fremtidens content management.

Af Redaktionen

Storyblok, en af markedets førende udbydere af content management systemer (CMS), som gør både udviklere og marketing professionelle i stand til at skabe bedre content-oplevelser på tværs af digitale platforme, lancerer i dag Creator Fund.

Med Storyblok’s Creator Fund får digitale kreatører mulighed for at indsende en content idé baseret på CMS-emner og få muligheden for at vinde 5.000 dollars.

At arbejde tæt sammen med digitale kreatører og udviklere skaber opmærksomhed omkring fordelene ved headless content management, hvilket altid har været en høj prioritet for Storyblok. Alene i 2022 sponsorerede Storyblok 231 projekter fra udvikler- og det kreative miljø, og har tidligere arbejdet sammen med bloggere, podcasterere, live streamers, social media influencere osv.

”Storyblok har været helt fantastisk arbejde med. Deres team yder den bedste support, produktet er innovativt og spændende at arbejde med. The Marketing Meetup er stolte af at have arbejdet sammen med Storblok i over et år, og vi ved, at de hjælper digitale kreative mange steder i verden” siger Joe Glover fra The Marketing Meetup.

Storyblok lancerer Creator Fund og giver digitale kreatører mulighed for at vise deres evner indenfor fremtidens content management.“Jeg har nydt at have Storyblok, som sponser, fordi de har givet mig mulighed for at have kreativ frihed og derved kunne skabe det bedste indhold til min platform. Og hele miljøet bag Storyblok har hjulpet mig med at promovere mit indhold. Siger Matt Maribojoc fra LearnVue.

“Storyblok har været en fantastisk partner for vores medie-arbejde og vi har mærket meget mere interesse fra lyttere. Jeg har nydt at arbejde med dem” siger Brian McCullough fra Techmeme Ride Home podcast.

“ Om det grønne eller erfarne digitale kreative, så finder vi det bedste content til at promovere headless arkitektur i det kreative miljø. Gennem vores nye Creator Fund, vil vi ikke bare hjælpe virksomheder med at få et indblik i fremtidens content management, vi hjælper også de digitale kreatører med at få skabt opmærksomhed omkring deres udvikling og kreativitet.” siger Thomas Peham, VP of Marketing at Storyblok.

Er du interesseret i at slippe din kreativitet løs så besøg Creator Fund page og indsend din idé inden 22. april 2023 og hav muligheden for at vinde 5.000 $.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>