Etex vælger GTT til implementering af global SD-WAN
Hjem NYHEDER Etex vælger GTT til implementering af global SD-WAN

Etex vælger GTT til implementering af global SD-WAN

Af Redaktionen

GTT Communications(NYSE:GTT), en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, meddeler i dag, at Etex, som er en global specialist i byggematerialer repræsenteret i 42 lande, har valgt GTTs Managed SD-WAN-service til at forbinde 80 af sine lokationer på tværs af Europa, Amerika, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Etex vælger GTT til implementering af global SD-WANGTTs SD-WAN-løsning integrerer GTTs globale Tier 1 internet backbone med private og direkte cloud-forbindelse for at forbedre ydelsen af forretningskritiske applikationer. GTT lever også SIP-trunking-tjenester til Etex.

Den managed SD-WAN-tjeneste fra GTT gør det muligt for Etex at forbinde alle sine lokationer i verden med et agilt og sikkert netværk. Det øger samtidig den tilgængelige båndbredde for mange af de områder, der er svært tilgængelige for virksomheden ved at kombinere den primære kontorforbindelse og backupforbindelse til ét smart, always-on -setup.

Dette giver begge forbindelser mulighed for at dele den daglige belastning fra trafikken, mens de stadigvæk sørger for en redundant fail-over option, når det bliver nødvendigt.GTTs SD-WAN sikrer også, at applikationstrafikken, der flyder gennem Etex-netværket, altid tager den mest direkte tilgængelige netværkssti og understøtter WAN-optimering til de af Etex’ forretningsapplikationer, der findes i Microsoft Azure-skyen.

”I samarbejde med GTT har vi været i stand til at opbygge et fremtidssikret netværk, der rummer vores eksisterende firewall estate samt leverer alle fordelene ved en agil og modstandsdygtig administreret SD-WAN-løsning,” siger Bert Janssens, Head of Technology i Etex. Han fortsætter:”GTT har dokumenteret erfaring med at understøtte vores forretning med sit højt kvalificerede team og professionelle services og løsninger. Processen i vores implementering i Etex har draget fordel af, at GTT har en stor erfaring med implementering af en række administrerede SD-WAN-teknologier over hele verden. Vi forventer, at vores nye løsning vil reducere de samlede omkostninger med vores netværk betydeligt.”

”Vi er meget glade for at støtte Etex’ globale forretning med vores sikre, højeffektive SD-WAN og SIP-trunking-tjenester ,” siger Ernie Ortega, Interim CEO i GTT, og fortsætter: ”Vi sætter en ære i at arbejde med vores kunder for at udvikle og beskytte deres netværk, hvilket er afgørende for at forbinde medarbejdere, produktionsfaciliteter og cloud-applikationer over hele verden.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>