Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger!

Vi lever i en tid, hvor vi ikke længere kan åbne for TV, radio, aviser eller internet uden at blive konfronteret med de store klimaudfordringer, vi står overfor. Mange af os spørger os selv, så hvad kan JEG gøre?

Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger! 1Vi får at vide, vi skal sorterer affald, smide mindre mad ud, flyve mindre og meget andet – initiativer som kræver større eller mindre omlægninger af vores liv og hverdag. Men tænk hvis du helt uden at skulle ændre på dine vaner og levemåder kan have en positiv og betydningsfuld indflydelse på klimaet!

Nedenfor har vi samlet en række Smart Home enheder, som gør det nemt og ubesværet for dig at tage din personlige del af klimaansvaret. Og ikke nok med det, så kan mange af løsningerne også give dig større komfort i hverdagen for ikke at nævne helt reelle økonomiske besparelser. What’s not to like?

Tado° V3+Smart Radiator Thermostat

Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger! 2Med de intelligente radiatortermostater fra tado°sikrer du, at du aldrig forbruger mere varme end højest nødvendigt. Termostaterne skruer automatisk ned for varmen, når du forlader hjemmet, og de skruer først op, når du igen nærmer dig dit hjem. Med featuren Open Window Detection skruer termostaterne ligeledes ned for varmen, når du åbner et vindue, således at ingen energi brændes unødigt af. Udover at du med tado°termostaterne sparer på energien og dermed skåner miljøet, så viser besparelserne sig også på den årlige varmeregning, hvor der kan opnås en økonomisk besparelse på helt op til 31%.

Endelig gør den nye app fra tado°det muligt også at forbedre indeklimaet, idet app’en holder øje med en lang række faktorer såsom luftfugtighed, temperatur, pollen, forurening m.m. På baggrund af disse data giver app’en dig besked om, hvornår du bør holde vinduer og døre lukkede, og hvornår det er tid til at lufte ud, således at du opnår den bedst tænkelige luftkvalitet i hjemmet.

tado° V3+ Smart Radiator Thermostats fungerer med både Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris: DKK 999

Tado°Smart AC Control

Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger! 3Ligesom med radiatortermostaterne sørger tado°Smart AC Control for, at du ikke forbruger unødige mængder energi. Enheden gør det muligt at regulere temperaturen på henholdsvis din aircondition eller din varmepumpe, hvad enten den er placeret i hjemmet eller i dit sommerhus. Det giver dig mulighed for fx at betjene din aircondition, så den først går i gang med at køle, når du nærmer dig hjemmet, eller for at varmen i sommerhuset først aktiveres, når du sætter kurs mod sommerhuset. På denne måde undgår du unødig brug af energi, som ingen har glæde af.

Som det gør sig gældende med tado° Smart Termostats fungerer også den nye Smart AC Control problemfrit med både Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris: DKK 799

Vocolinc LED-pære

Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger! 4Installerer duVocolinc LED-pærer, som spiller sammen med både Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexahar du mulighed for via en app at fjernstyre lyset i din bolig. Har du eller ungerne glemt at slukke lyset, inden I tog hjemmefra, så er det blot at gå ind i app’en og slukke alt lyset på afstand, så energien ikke går til spilde i timevis, før I kommer hjem igen.

Vocolinc LED-pærer har endvidere en levetid på 22,8 år baseret på en daglig brugstid på 3 timer og er på den vis også en miljøvenlig investering.

Du styrer lyskilden via den gratis LinkWise app, hvilket betyder, at du hverken skal bruge bridge eller hub, og du kan nemt tilpasse atmosfæren fra varm til kold hvid. App’en gør det ligeledes muligt at styre dine pærer uden brug af lysdæmper eller afbryder.

Pris: DKK 219

Vocolinc stikdåse

Indret dig med klimavenlige Smart Home-løsninger! 5Med den nye stikdåse fra Vocolinc kan du tænde og slukke alle dine tilsluttede enheder via en app på din mobil. Dermed kan du nemt slukke enheder som TV, højtalere, spillekonsoller m.m., så de fx ikke står og bruger strøm i løbet af natten, eller mens du er på arbejde eller på ferie.

Benytter du dig i forvejen af stemmeassistenter som Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple HomeKit, så kan du naturligvis også benytte disse til at slukke og tænde for strømmen. Vocolinc stikdåsen gør det med andre ord nemt og bekvemt for dig at spare på energien.

Pris: DKK 499