Ny country manager hos 3StepIT skal gøre cirkulær IT til et ”must have”
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE Lasse Garby som ny landechef for technology lifecycle management-specialisten 3stepIT

Lasse Garby som ny landechef for technology lifecycle management-specialisten 3stepIT

Af Redaktionen

Lasse Garby er ny country manager for technology lifecycle management-specialisten 3 Step It A/S.

Cirkulær IT skal være et ”must have” i dansk erhverv og i det offentlige.

Den 1. november tiltrådte Lasse Garby som ny landechef for technology lifecycle management-specialisten, 3stepIT, som arbejder for at gøre anskaffelsen og brugen af IT mere bæredygtig. Lasse Garby har en international baggrund inden for salg og management i IT-verdenen bag sig. Herunder hos IT-giganterne Cisco og Hewlett-Packard samt senest som CCO og Country Manager ved henholdsvis Stinto og Boost.ai.

– Jeg er meget begejstret for at blive en del af det fantastiske team hos 3stepIT. Der er ingen tvivl om, at den cirkulære økonomi vil spille en afgørende rolle for at muliggøre den grønne omstilling i Europa. Jeg ser frem til at støtte det danske team i at styrke 3stepIT yderligere som en nøglepartner i organisationers grønne og digitale transformation, uanset deres størrelse eller branche, siger Lasse Garby.

Ny country manager hos 3StepIT skal gøre cirkulær IT til et ”must have”

Den 1. november tiltrådte Lasse Garby som ny landechef for technology lifecycle management-specialisten, 3stepIT. Foto: 3 Step IT A/S.

– Jeg er glad for at byde Lasse velkommen i virksomheden. Med hans mangeårige erfaring i informations- og teknologisektoren er jeg sikker på, at han vil være med til at styrke 3stepIT’s position på det danske marked og støtte endnu flere virksomheder i at træffe det rigtige valg, når det kommer til deres teknologistyring, udtaler Carmen Ene, CEO i 3stepIT Group.

EU-regulativer er lige om hjørnet

Med tanke på at de kommende EU-regulativer “The Corporate Sustainability Reporting Directive” og “The Corporate Sustainability Due Diligence Directive” står til gennemførsel senest i 2026, tager Lasse Garby tøjlerne i en tid, hvor bæredygtigt IT er et højaktuelt emne.

Danske virksomheder og offentlige instanser er nemlig storforbrugere af IT-udstyr. Indkøb, som i mange tilfælde er kortsigtede og som ikke tager højde for administration og vedligehold, afskaffelse eller genanvendelse af udstyret. Resultatet ses i alarmerende danske tal for e-waste per capita, der er blandt de værste i verden.

– Offentlige og private organisationer i Danmark skal snart leve op til meget strenge lovmæssige oplysningskrav, når det kommer til deres virksomheds miljøpåvirkning, håndtering af e-affald og implementering af cirkulær økonomi. 3stepIT er en betroet partner for virksomheder af alle størrelser i denne overgang til en mere bæredygtig og ansvarlig måde at håndtere den teknologi, der er kernen i deres drift, siger Lasse Garby.

3stepIT skal være frontløbere

Lasse Garby fortsætter derved ønsket om at oplyse om og udbrede bæredygtig IT, som 3stepIT lagde grundstenen til ved etableringen af virksomheden i 1997.

– Der skal ske en diskurs- og holdningsændring i Danmark i vores forbrug af IT, hvor bæredygtig IT skal gå fra at være et ”nice to have” til ”must have”. I 3stepIT skal vi derfor fortsætte med at drive IT-indkøb i en mere åben og transparant retning, hvor den cirkulære tankegang ikke alene er core business, men også er forventet og drevet af investorerne og ledelsen i virksomhederne og de offentlige instanser, siger Lasse Garby.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>