Check Point Software Technologies ansætter ny nordeuropæisk direktør
Hjem SIKKERHED Check Point Software Technologies ansætter Jukka Saarenmaa som ny nordeuropæisk direktør

Check Point Software Technologies ansætter Jukka Saarenmaa som ny nordeuropæisk direktør

Af Redaktionen

Jukka Saarenmaa er netop blevet ansat som Regional Director for Norden, Benelux og Baltikum hos Check Point Software Technologies.

Her skal han sikre yderligere vækst i et marked, der efterspørger de bedste cybersikkerhedsløsninger.

 Check Point Software Technologies har ansat Jukka Saarenmaa som Regional Director for den globale it-sikkerhedsvirksomheds nordeuropæiske organisation. I sin nye rolle får Jukka ansvaret for de nordiske lande samt landene i både Baltikum og Benelux. En af Jukkas hovedopgaver bliver at implementere Check Points nye vækststrategi og sikre, at virksomheden har de rette ressourcer til at imødekomme både nye og eksisterende kunders behov for it-sikkerhed.

Jukka Saarenmaa er et velkendt ansigt hos Check Point Software Technologies, da han var ansat som landechef for Finland og de baltiske lande fra 2010 til 2014. Siden 2014 har han været i en lignende stilling hos Fortinet.

“Jeg har stor faglig interesse i cybersikkerhedsbranchen, som Check Point er en vigtig del af. Virksomheden har en stærk vision for udviklingen af branchen og har ressourcerne til at implementere en ny og mere vækstorienteret strategi,” fortæller Jukka Saarenmaa og fortsætter:

Check Point Software Technologies ansætter ny nordeuropæisk direktør

Jukka Saarenmaa

“Hos Check Point er det en del af vores DNA at forhindre cyberangreb. Det kommer både til udtryk i de løsninger, vi udvikler, men også i alt det udenom. Alt, hvad vi gør, handler om at styrke virksomheders cyberforsvar, og med de rette teknologier kan langt størstedelen af angreb forhindres, helt uden, at virksomheder forstyrres i deres drift. Det synes jeg er meget imponerende, og mit mål er derfor at øge kendskabet til vores cybersikkerhedsløsninger i hele Nordeuropa.”

Ansættelsen af Jukka Saarenmaa vækker også glæde hos Check Point Software Technologies:

“Vi er meget glade for, at Jukka vender tilbage til Check Point. Med hans store viden om sikkerhedsmarkedet, samt hans resultater indenfor forretningsvækst, er jeg sikker på, at Jukka er den rette person til at sikre en vækst i Nordeuropa, der flugter med vores nye og meget ambitiøse Go to Market-strategi,” udtaler Thorsten Freitag, der er President for EMEA-regionen, hos Check Point Software Technologies.

Qua sin rolle som Regional Director er Jukka også trådt ind i Check Point Technologies management team for EMEA-regionen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>