Derfor er Jabra headset det ultimative valg for danske virksomheder
Hjem NYE PRODUKTER Jabra headset er det ultimative valg for danske virksomheder

Jabra headset er det ultimative valg for danske virksomheder

Af Redaktionen

Når vi går på arbejde hver dag, foregår det for rigtig mange af os på et kontor og med hyppige telefonsamtaler.

Af den grund kan du ikke gå på kompromis med valget af headet til kontoret, og derfor anbefaler vi, at du stifter nærmere bekendtskab med Jabra og deres headset.

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor og hvordan netop Jabras headset adskiller sig fra konkurrenterne.

Markedet for bedre lyd vokser konstant

Selvom Danmark er et lille land, er vi på mange områder oppe og konkurrere med verdens elite, og det gælder også Jabra. Jabra er nemlig dansk og nyder stor international succes blandt andet med deres headset, som konkurrerer med giganter som Apple og Bose. I Jabra headset ser vi blandt andet innovation af højeste klasse, men lad os se lidt nærmere på, hvad du ellers får.

Eminent trådløs ydeevne og rækkevidde

Med trådløse Jabra headset får du først og fremmest en helt eminent rækkevidde på helt op til 150 meter, og du har dermed stor frihed til at besvare opkald andre steder end ved dit skrivebord. Selvom du bevæger dig væk fra din plads undervejs i opkaldet, er du sikret en optimal forbindelse, som ikke svigter.

Derfor er Jabra headset det ultimative valg for danske virksomhederKrystalklare samtaler selv i støjfyldte miljøer

Kontormiljøer er næsten altid støjfyldte – nogle naturligvis mere end andre. Arbejder du i et åbent kontorlandskab, kender du formegentlig til problemerne med støj, og her bliver Jabra headset mere aktuelle end nogensinde før. Højtalerne er nemlig optimerede, og idet dette kombineres med en støjreducerende mikrofon, får du krystalklare telefonsamtaler.

Fokus på brugervenlighed og komfort

Jabra har selvfølgelig også fokus på andet end optimering af ydeevne. Din daglige brug af Jabra headset skal nemlig også være så nem og ligetil som muligt. På selve headsettet finder du således betjeningsenheder, som gør det nemt og hurtigt at skrue op og ned for lyden, besvare og afslutte opkald og sætte på lydløs. Også når du ikke sidder på din plads.

Design der kan tilpasses dine behov

Ligesom mennesker er forskellige, er vores foretrukne headset det også. Derfor er der med Jabra headset rig mulighed for at tilpasse dem lige netop dine behov. Brug for eksempel de bløde ørepuder for øget komfort, de smarte ørekroge for minimal belastning eller ”hårbøjlen” med bløde puder. Jabra headset er først og fremmest fleksible og lader sig tilpasse til dig, og på den måde kan du nemt have dem på hele dagen.

Kæmpe udvalg af Jabra headset

Skal din virksomhed med på Jabra-bølgen, kan det i høj grad betale sig at se nærmere på headset.dk. De har alt både til kontoret, mødelokalet og hjemmearbejdspladsen – heriblandt et stort udvalg af Jabra headset!

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>