itelligence ekspanderer med opkøbet af EINS Consulting

SAP partner itelligence Sverige opkøber EINS Consulting for at styrke sig i forhold til svenske og nordiske kunder og fastslår dermed sin position som en førende SAP full-service leverandør i Norden.

itelligence ekspanderer med opkøbet af EINS Consulting 1
itelligence ekspanderer med opkøbet af EINS Consulting

Fra den 1. april 2018 vil EINS Consulting blive en del af konsulenthuset itelligence. EINS Consulting er en erfaren SAP partner med kompetencer inden for Enterprise Resource Planning, Analytics samt Change & Transformation. EINS Consulting har ligeledes et kompetent Customer Experience team, som ved hjælp af digitale løsninger hjælper kunder med at strømline deres CRM-processer.

“Med opkøbet af EINS Consulting vil vi få et stærkt fundament i Sverige og kunne tilbyde meget konkurrencedygtige ydelser til det svenske marked. En stærk lokal tilstedeværelse kombineret med vores internationale styrke er afgørende for de ydelser, vi tilbyder vores kunder med globale projekter”, siger Nicolaj Vang Jessen, Executive Vice President, Head of Nordic and Eastern Europe, itelligence.

Norbert Rotter, CEO itelligence AG fortsætter: “Dette opkøb er et yderligere skridt i forbindelse med vores vækst og strategi mod at blive en ledende SAP full-service leverandør i hele Norden”.

EINS Consulting supporterer i dag kunder over hele Sverige. EINS Consulting har kontor i World Trade Center, Stockholm, som fremover vil blive det nye itelligence kontor for alle 65 medarbejdere.

“Vi ser meget frem til at blive en del af itelligence. itelligence er en af de mest kompetente SAP partnere, som formår at kombinere international styrke med lokal tilstedeværelse. Dette passer perfekt med EINS Consulting’s strategiske ambition om at tilbyde vores kunder en velafprøvet portefølje af industriløsninger, serviceydelser og specialkompetencer samtidig med, at vi tilbyder vores ansatte et internationalt arbejdsmiljø med mange muligheder, siger CEO i EINS Consulting, Milco Österholm, som fremover vil have rollen som Managing Director i itelligence Sverige.