Nordens ledende Oracle-partner skifter navn til Cegal
Hjem NYHEDER Nordens ledende Oracle-partner skifter navn til teknologivirksomheder Cegal

Nordens ledende Oracle-partner skifter navn til teknologivirksomheder Cegal

Af Redaktionen

Den nye tech-virksomhed skal også skal spille en nøglerolle i det grønne skifte

Fusionen mellem Cegal og SYSCO føres ud i verden med nyt navn og nyt logo. Grundlaget er dermed lagt for at opbygge en førende, global teknologivirksomhed til energisektoren.

Nordens ledende Oracle-partner skifter navn til Cegal

Christian Skytt

I efteråret 2021 blev det kendt, at de to norske teknologivirksomheder Cegal og SYSCO fusionerede. Nu er et nyt brand på plads og navnet Cegal er valgt for vejen frem.

Visionen er at skabe en førende, global teknologivirksomhed, der vil være en stærk bidragyder i det grønne skifte for hele energiindustrien, fra olie og gas til vandkraft og andre vedvarende energikilder. Vi ønsker at fastholde og udbygge positionen som Nordens største Oracle-partner samt blive den førende leverandør af moderne cloud-løsninger.

– Vores nye profil understreger, at vi kommer til at spille en nøglerolle i det grønne skifte. Vi har beholdt Cegal-navnet for at varetage virksomhedens lange traditioner i energisektoren, siger Dagfinn Ringås, CEO i Cegal Group.

– Energiindustrien i Danmark har et stort behov for at levere energi på nye og bæredygtige måder. Transformationen af ​​den internationale olie- og gassektor og skiftet mod vedvarende energikilder sker nu i et rasende tempo. Det grønne skifte betyder, at der investeres enorme summer i teknologi og det vil kræve en kombination af brancheforståelse og stærke tekniske kompetencer for at skabe succes, tilføjer Ringås.

Bevarer fleksibilitet og flad struktur

Markedet har taget godt imod fusionen. Mange søger den nye teknologivirksomhed. I løbet af 2022 er Cegal på vej til at rekruttere over 200 nye medarbejdere, flere af dem i Danmark.

Teknologi bliver stadig vigtigere i alle virksomheder. Moderne, cloudbaseret teknologi, der forenkler komplekse IT-løsninger, er nøglen til succes. Cegal og SYSCO har begge stor erfaring med digitalisering og modernisering af store danske virksomheder.

– Vores ambition er, at vi skal være de stærkeste på vores tre kerneområder; services inden for database og cloud governance, data drevet strategi samt løsninger til energiindustrien. Sådan bliver vi en attraktiv bidragyder til at hjælpe danske virksomheder med deres digitale transformation, siger Christian Skytt (billedet ovenfor), CEO i Cegal Danmark.

– Cegal skal vokse, men vi skal beholde vores position i markedet, som det nære valg for vores kunder og dermed fokusere på vores fleksibilitet, tempoet og den flade struktur, med masser af energi og positivitet, som vi er kendt for at levere. Det er og skal altid være sjovt at gå på arbejde hos os, fortsætter Skytt.

Væksten fortsætter

Fusionen er ikke gået ud over væksten. Sidste års omsætning for det fusionerede selskab endte på 1,41 milliarder NOK. Der er en vækst på 5 procent år til dagsdato, proforma. Driftsresultatet før afskrivninger endte på 293 mio. NOK. Det giver en EBITDA-margin på 21 procent. Ordreindgangen i fjerde kvartal 2021 var på 2,6 milliarder NOK.

I Danmark er omsætningen steget fra ca. 30 mio. DKK i 2020 til knap ca. 40 mio. DKK i 2021. Vores lokale overskud er steget tilsvarende.

Norske SYSCO blev etableret i Haugesund i Norge i 2004 omtrent samme tidspunkt, som danske Basecare blev etableret. I 2018 blev Basecare opkøbt af SYSCO og skiftede herefter navn til SYSCO Danmark.

Siden starten har begge virksomheder hver især haft en stærk og profitabel vækst år efter år. I dag er SYSCO koncernen den førende leverandør af teknologi og services til den norske energibranche samt Nordens førende Oracle-partner

Cegal blev etableret i 2000 i Stavanger i Norge og er siden vokset stærkt både organisk og gennem opkøb. Cegal er etableret som en førende, global leverandør af teknologi og tjenester, især inden for olie- og gasindustrien.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>