Atea vinder stort udbud af software-licenser til kommunerne
Hjem NYHEDER Atea vinder stort udbud af Microsoft software-licenser til kommunerne

Atea vinder stort udbud af Microsoft software-licenser til kommunerne

Af Redaktionen

Atea og SKI har netop underskrevet den fælleskommunale aftale 50.49, og Atea skal dermed over de næste tre år levere Microsoft licenser for 2,3 mia. kr. til 87 kommuner.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har valgt Atea som leverandør, når 87 kommuner over de næste tre år skal have gentegnet deres Microsoft-licenser.

Atea vinder stort udbud af software-licenser til kommunerneIfølge SKI har kontrakten en værdi på 2,3 mia. kr. og træder i kraft den 1. april.

”Vi er rigtig glade for at have vundet denne kontrakt med SKI, og for at vi kan tilføje endnu en vigtig aftale til vores efterhånden stærke portefølje af offentlige kontrakter. Det styrker i dén grad vores markedsposition og understøtter vores ambition om at bygge Danmark med it,” siger Brian Borella Wulf, SVP for Key Account Management i Atea Danmark.

I denne aftale har kommunernes fokus været at sammensætte nogle særligt målrettede licenspakker baseret på deres behov for forskellige brugerprofiler.

Med aftalen om levering af software-licenser, der blandt andet dækker Microsoft Office 365, er Atea nu til stede på 11 SKI-aftaler.

 Rådgivning via SKI kompetencecenter

Når kommunerne til april skal have opdateret deres licenser, kan Atea bidrage med ekspertrådgivning.

”Det er vores opgave at sørge for, at aftalen lander godt, og det betyder, at vi står til rådighed for at vejlede kommunerne bedst muligt. Vi kan se, at der er et stort behov for rådgivning omkring, hvordan man optimerer værdien af de her rammeaftaler, og det kan vi hjælpe med,” siger Brian Borella Wulff.

Atea har tidligere etableret eget SKI-kompetencecenter, hvor syv kontrakt managers dagligt rådgiver kunder og kolleger om regler og processer i forbindelse med brugen af rammeaftaler.

”Det kan være kompliceret at overskue indhold og de mange muligheder i alle de forskellige rammeaftaler, som findes bare inden for it. Derfor har kompetencecenteret været en vigtig investering for os, og vi kan mærke, at kunderne sætter pris på det,” siger Brian Borella Wulff.

Andre aftaler som Atea er leverandør af inkluderer: Standardsoftware (02.06), it-konsulenter (02.17), it-løsninger og projekter (02.18), fagsystemer (02.19), it-driftskapacitet (02.22), AV-løsninger (02.70), servere og storage (50.03), kommunikationsprodukter og løsninger (50.07), kopi og print (50.10) og tablets (50.43).

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>