Ett AI-værktøj som sætter musik til dine billeder
Hjem EFTER ARBEJDE Ett AI-værktøj som sætter musik til dine billeder

Ett AI-værktøj som sætter musik til dine billeder

Af Redaktionen

Det siges jo at et billede siger mere end tusind ord, men ville der ske hvis vi kunne ”høre” hvordan det lyder?

Ett AI-værktøj som sætter musik til dine billeder 2I en satsning som vil ændre på hvordan vi ser på det klassiske fotoalbum har Royal Caribbean International konstrueret et førsteklasses værktøj som forvandler feriegæstens mest mindeværdige billeder til en film med eget soundtrack, som de kan mindes til og dele med andre. SoundSeeker er en banebrydende, digital oplevelse som bæres frem med hjælp af kunstig intelligens (AI).

Brugeren besøger helt enkel SoundSeeker.com for at oploade tre valgfrie billeder.. AI:n analyserer dem og baseret på farve, landskab, baggrund, følelser, kropssprog og ansigtsudtryk sætter SoundSeeker billederne sammen med musik og gør dem delbare. Det er næsten som at have en DJ.

Jim Berra, som er marketingschef for Royal Caribbean International, fortæller:

“SoundSeeker er det seneste bevis på at Royal Caribbean altid fokuserer på at leverere uventede og mindeværdige oplevelser, uanset om det er SkyPad, som unikt kombinerer bungejumping med virtuel virkelighed eller at livestreame dine ynglingsprogrammer fra midten af havet med hjælp fra VOOM, som er det hurtigste internet til søs. Folk i alle aldre længtes efter nye måder at dele sine bedste oplevelser på sociale medier og med dette uovertrufne værktøj kan du nu sætte en helt unik, multisensorisk spin på for at dele disse minder.

SoundSeeker er det seneste indenfor en lang række af tekniske tiltag som bliver indført af Royal Caribbean. Det globale cruiserederi har næsten 50 års erfarenhed med innovationer og har et antal tekniske “firsts” på sit CV, blandt andet: SeaSeeker, en tilpasset dykkermasker til Snapchat Spectacles; VOOM, det hurtigste internet til søs; Virtuelle balkoner, som giver hvert rum en unik udsigt og RFID-teknik, som indebærer at cocktails serveres af robotter på Bionic Bar Royal Caribbean fortsætter med at udvikle sine skibe og erfaringer – både ombord og i land – for at tiltale de mest erfarne og kyndige rejsende.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>