Nu kan danskerne betale benzin med nummerpladen
Hjem NYHEDER Nu kan kunder i Danmark betale benzin med nummerpladen

Nu kan kunder i Danmark betale benzin med nummerpladen

Af Redaktionen

Som kun 2. land i verden kan kunder hos Circle K i Danmark nu betale benzin med nummerpladen.

Løsningen hedder ’EASY FUEL’ og det betyder, at du kan betale for dit brændstof fuldstændig kontaktløst.

I dag åbner en Danmarksnyhed og næsten også en verdensnyhed, hvis det altså ikke var fordi den svenske del af Circle K kom os danskere i forkøbet: Når Circle Ks danske kunder parkerer ved en stander for at tanke benzin, behøver de ikke længere fiske plastikkortet op af lommen. Som de eneste brændstofkunder i landet, kan de i stedet nøjes med at betale via bilens nummerplade.

Nu kan danskerne betale benzin med nummerpladen

”Det skal være så nemt som muligt at være kunde i Circle K. Med ’EASY FUEL’ er det blevet lidt nemmere og løsningen er åben for alle. Kunderne skal blot registrere sig i app’en, så er det fremover bare at stige ud af bilen og med det samme begynde at tanke. Du behøver hverken kort eller kontanter. Systemet aflæser nummerpladen på din bil og låser den stander op, som du parkerer ved,” siger Sisse Follmann, ansvarlig for Circle Ks udrulning af ’EASY FUEL’ i Danmark.

Circle K er først med nummerpladebetaling, når du tanker

Løsningen med at matche en nummerplade med et betalingskort og en ydelse vil være kendt af mange danskere, der fx tager over Storebælt eller Øresundsbroen:

”Vi er stolte over, at vores kunder fremover kan betale via bilens nummerplade, når de tanker hos Circle K . Alt kan foregå 100% automatisk, så længe app’en er installeret og telefonen er med i bilen eller lommen. Det gør livet lidt lettere for vores kunder – og Circle K er først i verden med løsningen. Mere end halvdelen af vores stationer er allerede tilsluttet ”EASY FUEL” og i slutningen af januar forventer vi, at alle er på,” slutter Sisse Follmann.

Fakta om EASY FUEL
  • Når man har hentet EASY FUEL app´en og registreret sig, så er det fremover bare at stige ud af bilen og med det samme begynde at tanke. Systemet aflæser nummerpladen på bilen og låser den stander op, man parkerer ved.
  • Der er to muligheder for at betale med nummerpladen – enten kan alt foregå 100 % automatisk, så længe app’en er installeret og telefonen er med i bilen eller lommen, eller man kan i indstillingerne vælge, at man skal bekræfte tankningerne ved at swipe for godkendelse. Circle K anbefaler den første løsning, da man her slipper for bankernes 3D Secure.
  • Circle Ks EASY FUEL app kan hentes i App Store eller Google Play.
  • På nuværende tidspunkt er EASY FUEL kun tilgængelig for Circle K´s private kunder, men der er planer om også, at kunne tilbyde erhvervskunder muligheden for at betale med nummerpladen.
  • I løbet af denne uge åbner Circle K op for EASY FUEL i hele landet. Lige nu er 120 ud af 225 Circle K´s stationer tilsluttet og i slutningen af januar 2022 forventes alle stationer i Danmark at kunne tilbyde EASY FUEL.
  • EASY FUEL-app´en viser hvilke stationer, der tilbyder denne nemmere betalingsløsning og hvilken station, der er nærmest.
  • Første land i verden med EASY FUEL var Sverige, hvor løsningen blev lanceret hos Circle K sidste år.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>