NETGEAR præsenterer den første WiFi 7 router
Hjem NYE PRODUKTER NETGEAR præsenterer den første WiFi 7 router, og låser op for den næste generation af højydende, trådløs forbindelse.

NETGEAR præsenterer den første WiFi 7 router, og låser op for den næste generation af højydende, trådløs forbindelse.

Af Redaktionen

NETGEAR lancerer nu den nye Nighthawk RS700 Router med kraftfuldt nyt antennedesign, stilfuldt design og op til 19 Gbps lynhurtigt WiFi.

NETGEAR, den førende udbyder af prisvindende netværksprodukter designet til at forenkle og forbedre folks liv, lancerer i dag den første WiFi 7-router som del af den prisvindende Nighthawk-linje.

NETGEAR Nighthawk RS700-routeren er bygget af et erfarent team med mere end 25 års WiFi-erfaring og er designet til at kickstarte WiFi 7-revolutionen. Spækket med hidtil uset kraft leverer den helt nye RS700 op til 19 Gbps lynhurtigt WiFi, hvilket er mere end en fordobling af hastigheden sammenlignet med tidligere generation af WiFi-udstyr.

Velkommen til en ny WiFi 7 verden
WiFi-kravene i moderne, forbundne hjem fortsætter med at stige. Antallet af tilsluttede enheder per familie, 4K-streaming, Teams-opkald, hybridarbejde, online-spil og meget mere betyder, at hjemmets trådløse udstyr sættes på overarbejde, når hver enhed kræver hurtigere hastigheder, lavere latenstid og øget kapacitet.

Mens WiFi 6E åbnede 6GHz-båndet som en motorvej for de nyeste, hurtigste enheder, indfrier WiFi 7 det løfte ved at frigive hidtil usete hastigheder og ydeevne. Ved at maksimere den nye standard opnår NETGEARs RS700-router, drevet af Broadcoms BCM6726/3 WiFi 7-system på én chip (SOC), hastigheder på op til 19 Gbps. Tri-band WiFi 7-routeren, fra skaberne af tri-band-teknologien, muliggør et dramatisk fald i latenstid, hvilket giver en mere uafbrudt brugeroplevelse, uanset om der snakkes onlinespil, Zoom-opkald eller op til 8K-streaming fra flere brugere på samme tid.

RS700 er også fremtidssikret og er således udstyret med en 10 Gb internetport for at understøtte de hurtigste internethastigheder i dag og i morgen, samt en 10 Gb og fire 1 Gb LAN-porte til hurtige, fleksible kablede forbindelser. Routeren leveres med et års NETGEAR Armor, Powered by Bitdefender, der giver et automatisk sikkerhedsskjold til alle tilsluttede enheder.

NETGEAR præsenterer den første WiFi 7 routerI modsætning til traditionelle endpoint-antivirusprodukter er Armor indbygget i routeren som en omfattende sikkerhedsløsning til at overvåge al aktivitet, der går igennem routeren og beskytter dermed computere, smartphones, sikkerhedskameraer, babyalarmer og andre IoT-enheder. Armor kan også registrere og gøre opmærksom på eksterne trusler og potentielt skadelige udgående aktiviteter fra IoT-enheder og samtidig eliminere behovet for flere sikkerhedsabonnementer eller software.

Ny æstetik, maksimal ydeevne
Nighthawk RS700-routeren har et nyt, slankt chassis med effektive antenner, der giver 360 graders dækning optimeret til at understøtte op til 200 enheder på samme tid i hele hjemmet. 3D-antennedesignet giver den bedste forbindelse, uanset om der er tale om ældre boliger eller nybyg. Omhyggeligt designede radiofrekvenskredsløb giver maksimal effekt og et WiFi-signal, der med en rækkevidde på op til 325 kvadratmeter når selv de fjerneste områder i hjemmet. Den slanke profil giver også et mindre fodaftryk, der hjælper routeren med at passe diskret ind på en bogreol eller bordplade.

“Med lanceringen af vores Nighthawk RS700-router går vi forrest i forhold til at præsentere næste generations WiFi. RS700 er konstrueret til den højeste mulig ydeevne, og vi har brugt vores årtiers RF-ekspertise for at maksimere antennerækkevidden i et kompakt design, der minimerer interferens, mens det passer perfekt ind i ethvert hjem,” siger David Henry, præsident & GM for Connected Home Products and Services hos NETGEAR.

Routeren inkluderer link-aggregering som tillader multi-gigabyte hastigheder fra flere kilder på samme tid, hvilket også betyder, at RS700 er optimalt for dem, som ønsker at opgradere hele deres netværk til multi-gigabyte hastigheder. Tilslutning af en USB-harddisk understøttes også, så man let og hurtigt kan opsætte en netværksharddisk til ekstern lagring, sikkerhedskopiering, mediestreaming eller deling af store filer.

Tekniske specifikationer:

  • 320MHz højkapacitetskanaler og 4K QAM – Ny, ultrabred båndbredde betyder 2,4x hastigheden til dine tilsluttede enheder. WiFi 7 smartphones og bærbare computere kan få hastigheder op til 5 Gbps.
  • Multi-Link-betjening – Bruger flere WiFi-bånd på én gang for at forbedre netværkets pålidelighed, reducere latens og sikre, at data leveres med maksimal hastighed.
  • Lavere latenstid – Nedsæt latenstiden markant og få en mere responsiv oplevelse i spil, interaktive onlineoplevelser, samt næste generations af AR og VR.
  • Mere kapacitet til dataintensive aktiviteter – Tilslut op til 200 enheder, såsom sikkerhedskameraer, smarte hjemmeenheder og højttalere, mens du nyder 4K/8K videostreaming, onlinespil og HD-videokonferencer.
  • Multi-Gig-hastigheder med 10 GbE internetport – Brug 10 Gig internetporten til kabel- og fiberforbindelser med op til 10 Gbps hastigheder. Kompatibel med enhver internetudbyder.
  • Flere kablede porte på hver enhed – Tilslut kablede enheder for at forbedre ydeevnen via en 10 Gbps- og fire 1 Gbps LAN-porte.

Mere på vej
Trods de høje hastigheder og den store dækning kan RS700-routere kobles sammen via Nighthawk Mesh for at give væg-til-væg WiFi-hastighed selv i de største hjem. Routeren muliggør også fire separate netværk for at maksimere ydeevnen. Ud over et hoved- og et gæstenetværk kan brugere oprette et prioriteret netværk til applikationer såsom streaming og spil, som har brug for den korteste responstid, hvilket sikrer en forsinkelsesfri oplevelse uden forstyrrelser fra langsommere enheder. Smart-home-enheder kan isoleres på IoT-netværket for at forhindre enhver mulig indtrængen i at påvirke de andre netværk. Disse funktioner vil være tilgængelige i fremtidige softwareudgivelser.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>