Nu lanceres Zoom IQ: Kunstig intelligens skal styrke samarbejdet og frigøre ressourcer
Hjem TEKNIK Nu lanceres Zoom IQ: Kunstig intelligens skal styrke samarbejdet og frigøre ressourcer

Nu lanceres Zoom IQ: Kunstig intelligens skal styrke samarbejdet og frigøre ressourcer

Af Redaktionen

Fremover kan brugere få glæde af Zooms nyeste skud på stammen, Zoom IQ, der skal styrke samarbejdet, øge fleksibiliteten og frigøre ressourcer for brugerne.

Gennem kunstig intelligens kan Zoom IQ, din smarte følgesvend, opsummere chattråde, organisere ideer og udarbejde indhold til chats, mails samt mødeagendaer.

 Nu lancerer Zoom funktionen ’Zoom IQ’, som er baseret på kunstig intelligens, der skal lette en lang række af brugernes daglige kommunikations- og samarbejdsopgaver. Det betyder, at Zoom-brugere fremadrettet kan bruge ressourcerne på at være til stede i online-mødet fremfor at bruge tid på omkringliggende arbejdsopgaver.

“I Zoom har vi længe indtænkt og integreret smarte AI-løsninger i vores enterprise-platform for at forbedre samarbejdet, kunderelationer og øge fleksibiliteten. Derfor er jeg stolt over, at Zoom nu lancerer Zoom IQ, der gennem kunstig intelligens kan udføre tidskrævende opgaver. Med den nye funktion sikrer vi, at brugerne får en mere effektiv og fleksibel arbejdsdag,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Den nye funktion er baseret på kunstig intelligens og gør det blandt andet muligt for brugerne at få et referat af et møde eller af beskederne i en chattråd, organisere ideer, udarbejde indhold til chats, e-mails, tekst til præsentationer og mødeagendaer. Desuden kan Zoom IQ hurtigt give Zoom-brugerne adgang til relevante mødeoplysninger ved at udarbejde kapitler, højdepunkter og takeaways fra møder, der er blevet afholdt på Zoom-platformen. Med den nye funktion er det også muligt for salgsmedarbejdere at få indsigt i kundeinteraktioner, og gennem AI-teknologien få anbefalinger, der kan forbedre salgstilgangen og kundeoplevelsen.

Nu lanceres Zoom IQ: Kunstig intelligens skal styrke samarbejdet og frigøre ressourcerFunktionen er især en hjælp for brugere, der har udfordringer med at balancere arbejdsopgaverne og som ikke altid når i mål med tidskrævende opgaver som fx at besvare e-mails, chattråde og udarbejde mødeagendaer, præsentationer og referater. På den måde kan Zoom IQ styrke samarbejdet og øge effektiviteten for arbejdsgrupper, der ikke længere skal afsætte ressourcer til disse omkringliggende arbejdsopgaver.

Zoom vil de kommende måneder tilføje endnu flere værktøjer for Zoom IQ, der skal lette Zoom-brugernes arbejdsdag. Følgende nye værktøjer er på tegnebrættet:

  • Zoom IQ chatskrivning: Zoom-brugere kan snart anvende en ny skrivefunktion, der kan hjælpe med at formulere beskeder baseret på korrespondancen uden at ændre sprogtonen.
  • Zoom IQ E-mail: Ved brug af kunstig intelligens kan brugere få forslag til e-mailsvar, som er baseret på den forudgående e-mailkorrespondance, tidligere Zoom-møder og Zoom-telefonopkald. I første omgang er funktionen tilgængelig i Zoom IQ for Sales til salgsmedarbejdere.
  • Zoom IQ mødereferat: Brugere kan fremadrettet få et referat af et online-møde uden at optage mødet, så brugere, der er forhindret i at deltage, hurtigt kan få et overblik og referat at mødet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>