Nyt D2 Mach 1 Pro pilotur fra Garmin
Hjem NYE PRODUKTER Nyt D2 Mach 1 Pro pilotur fra Garmin

Nyt D2 Mach 1 Pro pilotur fra Garmin

Af Redaktionen

D2-smartwatchet har en komplet suite af luftfartsfunktioner, længere batteritid og indbygget lommelygte

Schaffhausen, 24. oktober 2023/PR Newswire – Garmin (NYSE: GRMN) annoncerede i dag sit seneste pilot-smartwatch – D2 Mach 1 Pro.

Med en stor AMOLED touchscreen, op til 25 dages batteritid, en LED-lommelygte og mere – D2 Mach 1 Pro er designet til den mest krævende pilotlivsstil, inklusive dem, der flyver professionelt. D2 Mach 1 Pro med klassisk pilotur og førsteklasses materialer som safir og titanium er klar til at blive båret både i og udenfor cockpittet. Med omfattende luftfarts-, sundheds-, fitness- og smartwatch-funktioner, omdefinerer D2 Mach 1 Pro, hvad piloter skal forvente af deres smartwatch.

“I år markerer 10 år med D2-serien – en smartwatch-linje, som piloter har stolet på til at kombinere flyværktøjer med den nyeste smartwatch-teknologi. D2 Mach 1 Pro giver et omfattende sæt avancerede funktioner, som piloter bruger hver dag, alt imens det har batteritid, der kan klare selv de lange kommercielle pilotture. Funktioner som LED-lommelygten og den store AMOLED-skærm, kombineret med de avancerede materialer, gør dette til det mest premiumbyggede D2-smartwatch til dato.” –Carl Wolf, Garmin Vice President for Aviation Sales and Marketing

Nye funktioner, som piloter vil elske

  • En indbygget LED-lommelygte tilbyder variable hvide lysintensiteter, en strobefunktion og rødt lys til cockpitoperationer.
  • Forbedret batteritid giver op til 25 dage i smartwatch-tilstand og op til 46 timer i Fly-aktiviteten, perfekt til de professionelle piloter, der gennemfører deres tur over flere dage.
  • Red Shift Mode ændrer hele urets display til røde nuancer for at hjælpe med at bevare nattesynet, hvilket giver et potentielt klarere udsyn til krævende natflyvningsforhold.
  • Når piloter ikke er i himlen, kan de få en bedre forståelse af deres konditionsniveauer og spore deres præstationer med mere end 30 indbyggede sportsapps og avancerede træningsfunktioner som stigningsscore og udholdenhedsscore.

Designet til piloter

D2 Mach 1 Pro er bygget til brug 24/7 og kombinerer et holdbart design og førsteklasses materialer som safir og titanium med en levende og sollyslæselig 1,4″ AMOLED-skærm. Urkassen på 51 mm har en diamantlignende carbon (DLC) titaniumkrans og 5-knaps-design i rustfrit stål, der giver hurtig adgang til flyveværktøjer, fitnessstatistikker, smart-notifikationer og mere – alt sammen på den responsive touchscreen. Uret er kompatibelt med en bred vifte af metal-, læder-, nylon- og silikone QuickFit remme og kan styles til enhver type begivenhed, uanset om det er en træning i fitnesscenteret eller en aften i byen.

Premium flyfunktioner på dit håndled

D2 Mach 1 Pro indeholder alle de præflight-, in-flight- og postflight-funktioner, som piloter har lært at kende og stoler på fra D2-serien, inklusive en verdensomspændende aeronautisk database, HSI, Direct-to og moving map – alle tilgængelige uden telefonforbindelse. Piloter kan holde sig informeret med nem adgang til NEXRAD2, METARs, TAF’er og MOS3 vejrrapporter – sammen med tilpassede vejralarmer såvel som andre alarmer som tid, distance, højde og en brændstoftimer. Brug den håndledsbaserede Pulse Ox-sensor til at overvåge blodets iltniveauer og barometrisk højdemåler til højdeadvarsler. Og i tilfælde af et motorrelateret problem, kan D2 Mach 1 Pro vise den bedste svævehastighed, estimeret svæveafstand og svævetid sammen med en pejling til den nærmeste lufthavn og en liste over alternative lufthavne.

Nyt D2 Mach 1 Pro pilotur fra GarminFlylogning er en leg med D2 Mach 1 Pro, som automatisk begynder at tracke flyvninger ved start og derefter automatisk overfører dato, varighed, samlet flyvetid og rute til brugerens flyGarmin.com logbog. Piloter kan oprette forbindelse til Garmin Pilot-appen for problemfrit at overføre flyveplaner til uret og se listen over waypoints, der er inkluderet i deres rute. For piloter, der betjener et PlaneSync-udstyret fly, kan D2 Mach 1 Pro desuden bruges til at få adgang til flyets dashboard for at se statusoplysninger, herunder brændstof-, elektriske-, database- og placeringsoplysninger, mens de er væk fra flyet.

Tilpasset træning

Med snesevis af indbyggede sportsapps – inklusive nye holdsportsaktiviteter som fodbold, baseball, softball og mere – giver D2 Mach 1 Pro data og indsigt til mange passioner. Uanset om du træner i et fitnesscenter eller i komforten af dit eget hjem, tracker D2 Mach 1 Pro aktiviteter som styrke, kardio, indendørs roning, trappetrin, yoga og HIIT. Brugere kan også drage fordel af daglige træningsforslag eller følge animerede kardio-, styrke-, yoga- og pilatestræninger direkte på deres urskærm. For dem, der udforsker naturen, kan de holde styr på eventyr som vandreture, mountainbiking, skiløb, snowboarding, surfing, rafting og meget mere.

Brug døgnet rundt

D2 Mach 1 Pro er designet til brug hele dagen og inkluderer avancerede sundheds- og wellnessværktøjer samt en række smarte funktioner til at holde brugerne forbundet, mens de er på farten. Fyldt med 24/7 sundhedsfunktioner, inkluderer D2 Mach 1 Pro Body Battery energiovervågning, stressregistrering hele dagen, jetlagvejledning, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere.

D2 Mach 1 Pro er pakket med forbundne funktioner og lader brugere modtage smart-meddelelser; downloade sange fra Spotify, Deezer eller Amazon Music for telefonfri lytning; tjekke deres kalender; komme hurtigt gennem kassen med Garmin Pay kontaktløse betalinger; og mere. Som alle Garmin smartwatches kan D2 Mach 1 Pro bruges med enten Android eller Apple smartphones.

D2 Mach 1 Pro inkluderer en ventileret titaniumrem med Carbon Grey DLC-belægning samt en sort silikonerem til en vejledende spris på DKK 12.799. Besøg garmin.com/aviation for at lære mere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>