Træthed og tørre øjne? Anskaf dig et par bluelight briller
Hjem NYE PRODUKTER Træthed og tørre øjne? Anskaf dig nu et par bluelight briller

Træthed og tørre øjne? Anskaf dig nu et par bluelight briller

Af Redaktionen

For meget skærmtid kan forårsage både hovedpine, træthed og tørre øjne.

Det kan det, fordi man gennem skærmene bliver udsat for kunstigt blåt lys.

Men hvad nu hvis det er en essentiel del af studiet, arbejdet og det daglige liv at kigge på skærme? Hvad enten du bliver udsat for det kunstige blå lys gennem din telefon, din computer eller dit tv, kan du afhjælpe bivirkningerne ved hjælp af bluelight briller.

Bluelight briller beskytter mod kunstigt blåt lys

Træthed og tørre øjne? Anskaf dig et par bluelight briller

Blåt lys er i sig selv ikke skadeligt, men ved en overeksponering af det kunstige blå lys, der kommer fra dine forskellige elektroniske enheder, vil dine øjne kunne tage skade. Desuden kan det føre til spændingshovedpine, og forskning viser, at det også kan forårsage søvnbesvær. Af den grund er skærmbrillerne en god ide, hvis du bruger meget tid ved skærmen. I praksis er denne type brille nemlig udstyret med et filter i glasset, som beskytter mod kunstigt blåt lys, og de sørger på den måde for, at du ikke overeksponeres.

Fordele ved bluelight briller

Der er flere fordele ved bluelight brillerne, men først og fremmest deres evne til at beskytte dig, afhjælpe hovedpine, træthed og tørre øjne. De giver dine øjne den ro, der skal til, for at du f.eks. kan arbejde effektivt og uden gener foran skærmen. Derudover findes der efterhånden et bredt udvalg af stel, både med og uden styrke, så du vil kunne vælge lige præcis den stil, der passer til dit look. Selvom det kan lyde som en ny, forbigående trend, så er det et faktum, at hverdagen bliver mere og mere digital. Desuden er de designs, du kan finde derude, tidløse og kvalitetsbevidste, og du kan derfor med fordel anskaffe dig et par af disse briller uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>