Panasonic Connect introducerer to nye IP-systemer til understøttelse af overgangen til liveproduktion
Hjem NYE PRODUKTER Panasonic Connect introducerer to nye IP-systemer til understøttelse af overgangen til liveproduktion

Panasonic Connect introducerer to nye IP-systemer til understøttelse af overgangen til liveproduktion

Af Redaktionen

Ny 4K/IP-kamerakontrolenhed til robust IP-forbindelse, og ny KAIROS-tilføjelse for øget redundans.

Panasonic Connect har netop annonceret en ny kamerakontrolenhed (CCU), der understøtter en lang række IP-migreringsstier til virksomhedens eksisterende 4K-studiekamerasystemer.

I takt med at live-produktionsindustrien migrerer til IP-baserede systemer, tilbyder den nye AK-UCU700-serie 4K- og HDR-drift, fleksibel IP-migrering af eksisterende operativsystemer, problemfri migrering fra konventionelle CCU-baserede basebandsystemer og et 3,5″ LCD-touchpanel for nem betjening.

AK-UCU700 understøtter den nye SMPTE ST 2110 IP-transmissionsstandard samt JPEG-XS til komprimering af 4K-video med en faktor på 10 uden at forringe kvaliteten. Det er også branchens første studiekamerasystem, der understøtter Dante-netværks-lydstandarden samt NDI (High Bandwidth NDI) og SRT (Secure Reliable Transport).

Udvidet KAIROS
Panasonic Connect introducerer to nye IP-systemer til understøttelse af overgangen til liveproduktionDerudover præsenterer Panasonic Connect ligeldes Kairos Core 2000 (Main Frame) den nye serie, AT-KC2000S1, en af KAIROS IT/IP-platformene til professionel live-videoproduktion og -distribution. AT-KC2000S1 understøtter et fleksibelt antal indgange og udgange, der passer til kundernes videoproduktion, sammen med ST 2022-7-redundans til netværksbåret udsendelse og begivenhedsdistribution.

Denne serie er ideel til kunder, der sender eller live streaming begivenheder og sport via netværk, og understøtter ubegrænset og mere stabil videoproduktion.

AT-KC2000S1 er udstyret med de samme funktioner som anden generation af Kairos Core 2000 (AT-KC2000), der blev annonceret i august i år og kan bruges uden at halvere antallet af indgange og udgange, når den arbejder med redundans.

    AT-KC2000 AT-KC2000S1
Ved normal drift 4K 16 indgange x 10 udgange* 16 indgange x 10 udgange*
HD 64 indgange x 40 udgange* 64 indgange x 40 udgange*
Når redundans er sikret 4K 8 indgange x 5 udgange* 16 indgange x 10 udgange*
HD 32 indgange x 20 udgange* 64 indgange x 40 udgange*

* Alle input/output er fra “KAIROS version V1.6” eller nyere. “KAIROS version 1.6” er planlagt til at være tilgængelig fra fjerde kvartal af FY2023.

“Efterspørgslen efter hybrid-videoproduktion vokser, og vanerne for TV-kiggeri skifter hurtigt. Det skaber et behov for, at branchen understøtter forskellige opløsninger og billedformater samt samtidig distribution til flere medier. Disse to nye IP-baserede systemer hjælper organisationer med overgangen til den nye hverdag indenfor produktion,” siger Andre Meterian, direktør for Professional Video Systems hos Panasonic Connect.

AK-UCU700-serien er planlagt til lancering i første kvartal af 2024. KAIROS AT-KC2000S1 vil være tilgængelig fra december 2023.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>