Garmin løfter sløret for anden generation af MARQ – fem luksuriøse moderne toolwatches designet til dine passioner til lands, til vands og i luften
Hjem NYE PRODUKTER Garmin International løfter sløret for anden generation af MARQ – fem luksuriøse moderne toolwatches designet til dine passioner til lands, til vands og i luften

Garmin International løfter sløret for anden generation af MARQ – fem luksuriøse moderne toolwatches designet til dine passioner til lands, til vands og i luften

Af Redaktionen

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag MARQ – the second generation, en samling af fem luksuriøse moderne toolwatches, MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain og MARQ Aviator, der er unikt udformet til at være et ydre udtryk og betroet følgesvend til forfølgelser inden for atletisk præstation, udendørs eventyr, flyvning og mere.

MARQ (Gen 2) kollektionen er bygget med Grade 5 titanium og en levende AMOLED touchscreen med buet safirglas, og er derfor stærkere og skarpere end før – men er stadig smedet udfra Garmins autentiske DNA.

Med dedikerede funktioner, en batterilevetid på op til 16 dage i smartwatch-tilstand og omhyggeligt udvalgte materialer er hvert MARQ ur målrettet designet til ethvert af livets eventyr.

“MARQ kollektionen er et sandt bevis på Garmins forpligtelse til overlegen kvalitet, innovation og pålidelighed,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “MARQ ure er moderne værktøjer, der er pålidelige, tro mod vores brand og designet til markeder, vi har betjent i over 30 år. Med autentiske funktionssæt, smartwatch-funktionalitet og fantastiske førsteklasses materialer sætter MARQ en ny standard i urindustrien.”

Sofistikeret design tilpasset din dagligdag

MARQ kollektionen er designet med overlegent håndværk og sans for detaljer og er bygget med materialer som titanium, keramik og safirglas. Højtydende Grade 5 titanium er fem gange stærkere og hårdere end det meste stål, hvilket øger varme- og korrosionsbestandigheden, hvilket gør det mere ridsefast og let på håndleddet sammenlignet med rustfrit stål. Urkassen på 46 mm rummer et buet safirglas og en levende og skarp AMOLED skærm med en responsiv touchscreen for at forbedre den daglige smartwatch-oplevelse og kortinteraktion. Lænker og remme er omhyggeligt designet til hver aktivitet og inkluderer titanium, hybridlæder, jacquardvævet nylon og silikone.

Garmin løfter sløret for anden generation af MARQ – fem luksuriøse moderne toolwatches designet til dine passioner til lands, til vands og i luften

Med op til 16 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand betyder det at bære MARQ ikke at skulle bekymre dig om opladning, når du rejser eller endda natten over. Mens du sover, indsamler MARQ vitale biometriske data for at give individualiseret information om søvnkvalitet, stress og restitution. Når det er tid til at genoplade, tilpasser den magnetiske oplader sig ubesværet til hvert MARQ ur med en opladningstid på en time – dobbelt så hurtigt som det tidligere design.

Premium funktioner til den moderne eventyrer

MARQ kollektionen er mere end et tilbehør, og inkluderer Garmins pakke af 24/7 sundheds- og wellness-funktioner som håndledsbaseret puls, respiration og stresstracking, avanceret søvnindsigt, Body-Battery energiovervågning og ny Jet Lag Adviser. Uanset om det er en global rejsende eller en atlet, der deltager i begivenheder i hele verden, hjælper Jet Lag-rådgiveren brugerne med at have det bedst både mentalt og fysisk. Ved at bruge brugerens søvnhistorik og andre målinger anbefaler rådgiveren om mængden af lyseksponering, en søvnplan og træning for at minimere virkningerne af jetlag til deres næste langdistance rejse. Funktionen vil foreslå, hvad man skal gøre og hvornår, så man hurtigt kan tilpasse sig den nye tidszone, og endda sende notifikationer til håndleddet, der giver tips og påmindelser om ting som koffeinindtag, ernæring og mere. Før afgang kan brugere indtaste rejsedetaljer i Garmin Connect-appen og tracke, hvordan deres krops interne ur tilpasser sig den nye destination.

Som nyt for alle MARQ ure, inkluderer kollektionen understøttelse af multibånds-GNSS, multi-frekvens GPS (L1 + L5) og Garmin SatIQ teknologi, som sikrer overlegen positioneringsnøjagtighed i ethvert miljø, samtidig med at batteriets levetid optimeres. Uanset hvor eventyret fører hen, vælger denne teknologi automatisk den rigtige satellittilstand til miljøet i realtid.

Mød MARQ kollektionen
MARQ Athlete

MARQ Athlete er velegnet til enhver konkurrence og er bygget med en titanium urkasse, børstet DLC-belagt urkrans og udformet med en letvægts ventileret silikonerem. Alt sammen valgt for en sikker pasform og nøjagtige sensoraflæsninger. Atleter vil være i stand til at tracke alle aspekter af deres præstationer, træning og restitution med avancerede målinger som Parathed til træning, som giver en score baseret på søvnkvalitet, restitution, træningsbelastning og mere, så de kan afgøre, om det er en god dag at presse grænser eller tage det roligt. For løbere inkluderer MARQ Athlete en bred vifte af avancerede træningsfunktioner som PacePro, der holder en løbers tempostrategi på sporet med karakterjusteret vejledning, mens de løber en rute, og Udholdenhed i realtid til at tracke og styre anstrengelse gennem aktivitet for at undgå at brænde ud. Ud over den daglige aktivitetstracking kommer MARQ Athlete forudindlæst med sportsapps til alle atletiske sysler som løb, cykling, svømning, skiløb, golf, tennis, kajak, fitnesstræning og surfing, for blot at nævne nogle få, sammen med animeret kardio-, styrke-, yoga- og pilatestræning, som er nemt at følge på direkte urets display.

MARQ Adventurer

Som en moderne fortolkning af et klassisk toolwatch har MARQ Adventurer et innovativt kant til kant læderdesign og holdbar FKM gummihybridrem til at fungere i afslappede omgivelser såvel som under en aktivitet. Det kombinerer elegancen fra en læderrem med øget sved- og pletbestandighed. Kompasrammen bruger kardinalretninger og 360-graders markeringer for at hjælpe med at holde brugerne på sporet, når de bruger orienteringsfunktionen til at navigere til deres destination. Med forudindlæste TopoActive-kort på håndleddet kan eventyrere nemt få adgang til og navigere i interessepunkter, højdeprofiler og mere. Og den nye touchscreen gør det nemt at flytte rundt på og zoome på kortet direkte på skærmen. For at øge opmærksomheden giver NextFork afstanden til det næste sporkryds samt navnet på det kommende spor.

MARQ Golfer

Med et golfbane-inspireret farveskema, grønt keramisk indlæg, specialætset urkrans og tritone green jacquardvævet nylonrem, vil kærligheden til spillet ikke gå ubemærket hen. Forudindlæst med over 42.000 verdensomspændende golfbaner, vil MARQ Golfer automatisk registrere, hvilken bane der spilles for at give præcise afstande til forkanten, midten og bagkanten af greenen, plus hældningsretning med Green-konturdata(Active Garmin Golf app-medlemskab kræves). MARQ Golfer inkluderer Garmins mest avancerede sæt golffunktioner, herunder Virtual Caddie, Visning af hazards, vinddata, PinPointer og inkluderer tre Approach CT10 køllesensorer til automatisk køllesporing.

MARQ Captain

Udformet med nautiske detaljer som en marineblå keramisk urkrans med kapsejladstimer og race-inspireret stribet jacquardvævet nylonrem, gør MARQ Captain den perfekte styrmand. Den indbyggede kapsejladstimer hjælper sejlere med at krydse startlinjen på præcis det rigtige tidspunkt ved at bruge GPS-tiden til start til at beregne den ideelle position og en nedtællingstimer, der viser tid til startskud. For bedre situationsfornemmelse på vandet vil notifikationer og alarmer signalere forestående tidevandsændringer og løst anker. Få adgang til autopiloten lige fra håndleddet med MARQ Captain for at skifte kurs, aktivere mønsterstyring og følge en rute. MARQ Captain inkluderer også profiler til andre aktiviteter på vandet som kajaksejlads, standup paddleboarding, windsurfing, kitesurfing og kiteboarding.

MARQ Aviator

Hvad enten du er pilot eller luftfartsentusiast, bygger MARQ Aviator på en passion for alt, hvad flyvning angår. Det er designet med en lænke i børstet titanium, vingeinspirerede led og lås, plus keramisk 24-timers GMT-urkrans. Brug MARQ Aviator til at navigere til et sted eller et waypoint i den verdensomspændende aeronautiske database, eller vælg funktionen Nærmeste for at aktivere en rute til en nærliggende lufthavn. Med luftfartsalarmer kan piloter indstille en minimum sidevind og flyvetilstand, de er komfortable med, og få besked, når det er et godt tidspunkt at flyve. For verdensrejsende viser MARQ Aviators Jet Lag Adviser-urskive flyverens hjemmetidszone, en “føles som”-tid og, når fuldt akklimatiseret, opdateres den automatisk til at vise 24/7 vejledning om lys, søvn og motion. For ultimativ situationsbevidsthed kan piloter panorere hen over det bevægelige kort med en simpel bevægelse, se NEXRAD-radaren overlejret på ruten og få adgang til luftfartsvejr, inklusive METAR’er, TAF’er og MOS1, for at se vind, sigtbarhed, barometertryk og mere.

MARQ (Gen 2) kollektionen forventes tilgængelig slut oktober og har vejledende priser fra DKK 15.149 til DKK 19.799.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>