OiSTER-chef forfremmes til Direktør for Seconds Brands i 3
Hjem TELEKOMMUNIKATION OiSTER-chef forfremmes til Direktør for Seconds Brands i 3

OiSTER-chef forfremmes til Direktør for Seconds Brands i 3

Af Redaktionen

Direktør i OiSTER, Anthony Lim, er blevet udnævnt til Direktør for Second Brands i 3.

I sin nye rolle får Anthony både ansvaret for teleselskaberne OiSTER og Flexii, der begge hører under 3-koncernen.

Anthony Lim har tilbragt en stor del af sin karriere i telebranchen hos bl.a. Orange, Telia og Call Me. Han tiltrådte som direktør for OiSTER i 2020, hvor han har stået for at drive OiSTERs salgs- og marketingaktiviteter, herunder lanceringen af OiSTERtainment-universet, og har skabt vækst i kundebasen trods et vanskeligt marked. Som direktør for Second Brands træder han ind i direktionen i 3 Danmark. Morten Christiansen, CEO for 3 i Danmark, Sverige og Østrig, glæder sig over udnævnelsen.

OiSTER-chef forfremmes til Direktør for Seconds Brands i 3

Anthony Lim tiltræder med øjeblikkeligt varsel som Direktør for Second Brands i 3.

”Anthony er en yderst dedikeret leder, der har skabt stor fremdrift på de blot 2,5 år, han har stået i spidsen for OiSTER. Han har på kort tid formået at skabe mange positive resultater og tænke OiSTER ind i kundernes hverdag på nye og innovative måder. Det har resulteret i et betragteligt bidrag til 3’s samlede vækst i Danmark i den tid, han har ledet OiSTER. Jeg er derfor sikker på, at han vil fortsætte de gode takter som direktør for Second Brands.”

Anthony deler sin begejstring:

”Jeg er meget glad for den tillid, der er blevet vist mig, og derfor vil jeg glæde mig til at skulle kaste mig over den nye rolle som Direktør for Second Brands. Vi har to meget interessante teleselskaber i OiSTER og Flexii, der henvender sig til forskellige kundegrupper. Vi skal forsætte med at udvikle på synergierne mellem de to brands – og det er er bare en af de opgaver, jeg ser frem til at give mig i kast med.”

Anthony har en diplomuddannelse i Business Administration og Marketing Management fra Copenhagen Business School. Han er opvokset i Herlev og bor i Charlottenlund.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>