Rejselysten tilbage på niveau med 2019
Hjem NYHEDER Rejselysten tilbage på samme niveau med 2019

Rejselysten tilbage på samme niveau med 2019

Af Redaktionen

Nye roamingtal fra teleselskabet 3 viser, at antallet af selskabets kunder der var på påskeferie i Italien, Frankrig og Østrig i år overstiger 2019.

I 2019 tænkte de fleste danskere formentlig på en øl, når ordet Corona blev nævnt.

Meget har ændret sig siden, men nu ser det ud til, at noget er ved at være tilbage ved normalen.

Rejselysten til flere store europæiske turistdestinationer er på samme niveau som før Corona-krisen brød ud. Det indikerer tal fra teleselskabet 3, lavet på baggrund af roamingforbruget fra selskabets kunder i udlandet i påskeugerne i år 2019, 2021 og 2022.

I 2022 var der flere af teleselskabets kunder, der benyttede sig af roaming via 3LikeHome sammenlignet med år 2019 i en række europæiske lande. Den største stigning findes i Italien, der lander på 108% i 2022 i forhold til 2019. Der var også flere kunder, der benyttede sig af 3LikeHome i Frankrig og Østrig, mens lande som Portugal, Spanien og Norge næsten rammer samme niveau som i 2019.

”Tallene viser, at coronaspøgelset for alvor er ved at forsvinde – ikke bare i Danmark – men også i resten af Europa. At vi faktisk oplever rejseaktivitet, der overgår 2019 tyder på, at der er et uforløst potentiale efter to år, hvor vi ikke har kunnet krydse grænserne. Folk vil virkelig gerne afsted,” siger Jesper Bennike, Executive Vice President og og COO hos 3.

Stigning til fjernt liggende destinationer

Fjernt liggende destinationer som Thailand, Vietnam, Canada og USA halter fortsat bagefter, målt på antallet af kunder hos 3, der benytter sig af roaming i 2022 sammenlignet med 2019. Men i år viser det sig, at der er en stor stigning i alle fire lande i forhold til påskeugen sidste år, hvor særligt USA nærmer sig niveauet for år 2019.

Rejselysten tilbage på niveau med 2019

”Det er blevet nemmere for vores kunder at rejse, og under coronakrisen tilføjede vi flere lande til 3LikeHome, så vores kunder kan bruge roaming, når de er på ferie,” lyder det fra Jesper Bennike.

Under coronakrisen lagde teleselskabet 3 flere lande ind under konceptet 3LikeHome, så det nu i alt omfatter 73 lande, hvor selskabets privat- og erhvervskunder kan ringe, sms’e og bruge data i udlandet på samme vilkår som i Danmark.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>