PANASONIC UDVIDER SIT SORTIMENT MED EN ST2110-OPGRADERING TIL STUDIOKAMERAET AK-HC3900
Hjem NYE PRODUKTER Panasonic udvider sit sortiment med en ST2110-opgradering til studiokameraet AK-HC3900

Panasonic udvider sit sortiment med en ST2110-opgradering til studiokameraet AK-HC3900

Af Redaktionen

Panasonic er en af de få producenter med et sortiment, der dækker fra begynderniveau til high-end studiekameraer, samt UE160 PTZ kamera og KAIROS live video platform.

Panasonic Connect Europe annoncerede i dag en ST2110-opgradering til begyndermodellen Panasonic AK-HC3900 i 3. kvartal af kalenderåret ved hjælp af en betalt AK-SFC391-aktiveringskode.

Opgraderingen placerer Panasonic som en af de få producenter med et komplet IP-klart sortiment fra begynderniveau til high-end studiekameraer, samt det nyeste UE160 PTZ-kamera og KAIROS IT / IP live videoplatformen.

Softwareopdateringen til AK-HC3900-studiekameraet hjælper med at forbedre kvaliteten og effektiviteten på produktionsstederne. Det reducerer omkostningerne ved at eliminere behovet for Camera Control Units (CCU) og muliggør ukomprimeret transmission i udsendelseskvalitet med ST2110.

PANASONIC UDVIDER SIT SORTIMENT MED EN ST2110-OPGRADERING TIL STUDIOKAMERAET AK-HC3900Med denne opdatering kan Panasonic AK-HC3900 HD-studiekameraet tilsluttes SMPTE ST2110-kompatibelt broadcast-udstyr eller netværksswitche. Dette gør det muligt for AK-HC3900 at transmittere ukomprimeret HD-video i broadcast-kvalitet direkte fra kamerahovedet over IP med meget lav latenstid uden behov for en CCU. Det understøtter også IP-returvideo (HD), referencesignal (PTP), trunksignaludgang (HD), prompterindgang og IP-intercom-lydindgang / -udgang med ST2110.

Desuden får AK-PLV100, som allerede understøtter ukomprimeret ST2110, også en fremtidig firmwareopgradering. Dette vil muliggøre SMPTE ST2110-output, inklusive JPEG-XS-komprimering som standard direkte fra kamerahovedet, hvilket hjælper med at lette live produktionsdrift og minimere antallet af eksterne enheder.

Opgraderingen gør det også muligt for kameraet at oprette direkte forbindelse til Panasonic KAIROS via IP, hvilket muliggør pladsbesparende, yderst effektiv og fleksibel IP live produktion og distribution med et stort antal kameraer. Når den er tilsluttet ST2110, kan en enkelt KAIROS Core 100 mainframe samtidig tilslutte op til 48 indgange og 32 udgange ved hjælp af en lille mainframe 1U-rackstørrelse. Den CCU-fri tilslutning af AK-HC3900 HD-studiekameraet sparer yderligere plads og reducerer kabler til yderst effektiv drift samt reducerer strømforbruget betydeligt sammenlignet med konventionelle systemer.

Andre Meterian, Director of Professional Video Systems for Panasonic Connect Europe, siger: “Den seneste opgradering understreger yderligere Panasonics forpligtelse til at hjælpe industrien med at fremskynde overgangen til IP. Vores komplette sortiment af IP-kompatibelt udstyr hjælper med yderligere at forbedre effektiviteten, fleksibiliteten og kvaliteten på tværs af udsendelser, liveproduktioner og streaming.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>