Tre tips til en god mobiloplevelse på din festival
Hjem TELEKOMMUNIKATION Tre tips til en god mobiloplevelse på din festival

Tre tips til en god mobiloplevelse på din festival

Af Redaktionen

Sommerens festivaler står for døren. Og ligesom i så mange andre aspekter af livet, er vores telefon et vigtigt redskab på festivalen – både til kontakt, billeder og meget mere.

Desværre kender mange nok til at stå uden plads på telefonen, slørede koncertbilleder, batteriet, der kan ikke holde strøm for evigt eller at telefonen i værste tilfælde bliver stjålet eller glemt et sted.

Her får du tips til, hvordan du kan forebygge og undgå at stå med disse problemer, inden de finder sted.

Festivaler er et populært kulturbidrag i Danmark. Frem til corona besøgte en stor del af danskerne festivaler rundt omkring i landet. Ifølge Danmarks Statistik deltog næsten hver femte (19 %) af danskerne i en festival i 2019. Efter corona er danskerne er så småt begyndt at vende tilbage på festivalpladserne (DST), hvilket betyder, at der endnu en gang kan være anledning til at gennemgå, hvordan festivalgængerne bedre kan afhjælpe, at de kommer til at stå i situationer, hvor de har problemer med deres smartphone.

Få mest muligt ud af din smartphones batterilevetid

Ingen smartphone har evig lang batterilevetid. Det kan være et problem for festivalgæster, der camper op til syv dage i streg. Smartphonen bliver brugt til at holde forbindelsen til venner, spille musik på anlæg, og billeder og videoer af de unikke øjeblikke i løbet af festivalen. Men udover den klassiske power bank, er der andre ting festivalgæsterne kan gøre, for at sikre længst mulig batterilevetid.

  • Slå strømbesparelsestilstand til, slå Wi-Fi, Bluetooth og GPS fra, og sluk for push-notifikationer. Derudover kan du også tracke dit strømforbrug på dine apps, der ligger og trækker strøm i baggrunden; vælg dem der bruger mest strøm i back-end og klik på ”spar strøm”, så de sættes i dvale.

Sådan sørger du for at have plads til alle festivalminderne på din smartphone

Tre tips til en god mobiloplevelse på din festivalFølelsen af at stå midt under den varme sommersol, den længe ventede koncert i baggrunden, alle de bedste venner omkring sig og ikke kunne fange øjeblikket, fordi der er bøvl med lagringspladsen. Yikes.

  • Cache-filer. Cache er et digitalt lagersystem, der gemmer baggrundsdata, når du klikker ind på hjemmesider og de kan optage en masse plads på din smartphone over tid. Du kan med fordel slette dem før du tager på festival, for at frigive mere plads. Der findes en masse guides online, der kan hjælpe dig med at rydde for cache.

Få de bedste festivalvideoer med Super Steady

Mange har prøvet at stå til koncerter og bagefter finde ud af, at de videoer du har taget, er helt sløret eller uskarpe. Med funktionen Super Steady har du mulighed for at tage videoer, hvor sløringen er reduceret. I stedet sørger den større sensor og antirullende stabilisator for mere jævne og stabile videoer og billeder. Så sørg for at slå denne funktion til inden du drager på festival, så du får mest muligt ud af dine videooptagelser.

God festival!

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>