It-sikkerhedsfirma stormer frem – vækst på over 300 procent i 2021
Hjem SIKKERHED It-sikkerhedsfirma stormer frem – vækst på 330 procent i 2021

It-sikkerhedsfirma stormer frem – vækst på 330 procent i 2021

Af Redaktionen

It-sikkerhedsfirmaet Beyond Identity, som gik ind på det danske marked i maj 2021, vokser i rekordfart.

Firmaets omsætning steg fra 2020 til 2021 med 330 procent, samtidig med at antallet af kunder blev mere end seksdoblet.

It-sikkerhedsfirma stormer frem – vækst på over 300 procent i 2021Beyond Identity oplever dermed en eksplosivt voksende efterspørgsel efter firmaets ydelser inden for multifaktorautentificering (MFA), hvor der ikke bruges adgangskoder.

Beyond Identity har nu over 180 ansatte i Europa og Nordamerika, og alt tyder på, at væksten fortsætter. Senest har investorer fra Evolution Equity Partners tilført Beyond Identity 100 mio. US dollars i en Series C-runde. Dermed har Beyond Identity sammenlagt fået investeringer på 205 mio. dollars. Investeringerne indebærer, at Beyond Identity nu vurderes til 1,1 mia. dollars.

Investeringen skal bruges til at videreføre igangværende udviklingsarbejde, således at Beyond Identity hurtigere kan introducere en ny phishingsikker løsning. Desuden skal de investerede midler finansiere firmaets ekspansion i Asien og Latinamerika.

I 2021 lancerede Beyond Identity to nye produkter, Secure Customers og Secure DevOps. Desuden kunne Beyond Identity i 2021 introducere en lang række integrationer mellem Beyond Identity og cybersikkerhedsprodukter inden for bl.a. MDM, EDR og SIEM.

Beyond Identitys succes skal ses i lyset af, at flere og flere erkender, at adgangskoder ikke fungerer, men faktisk er medvirkende til 80 procent af alle it-sikkerhedsbrister.

– It-branchen er nærmest medskyldig i cyberkriminalitet. Der bruges mange ressourcer, som reelt ikke kommer til at beskytte virksomheder, fordi disse ressourcer bruges på traditionel adgangskontrol. Mange it-kriminelle har luret, hvordan man får adgang til virksomheders systemer trods disse ”kontroller”. Løsningen er at fjerne adgangskoderne, siger TJ Jermoluk, CEO og medstifter af Beyond Identity.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>