Print i årevis uden at skifte blækpatroner med HP Smart Tank 7605
Hjem NYE PRODUKTER Print i årevis uden at skifte blækpatroner med HP Smart Tank 7605

Print i årevis uden at skifte blækpatroner med HP Smart Tank 7605

Af Redaktionen

Med indsigt i forbrugernes printforbrug vil HP tilbyde de bedste printløsninger på markedet til travle børnefamilier og hjemmekontoret.

Derfor satser teknologivirksomheden nu stort på deres Smart Tank-sortiment, der erstatter almindelige blækpatroner med et genopfyldningssystem bestående af større blækflasker.

Det muliggør op til 3 års print selv ved et forbrug på flere hundrede sider i farver månedligt, så der både er tid og penge at spare.

Den moderne børnefamilie har nok at tænke på for at få hverdagen til at hænge sammen. Når børnene er blevet hentet fra fritidsaktiviteter, aftensmaden er blevet spist og skoleopgaverne skal printes, er det ofte først her, vi opdager, at printeren er løbet tør for blæk. Den nye Smart Tank 7605-model fra HP gør det muligt at printe i årevis uden at skulle bekymre sig om at skifte blækpatroner. En printløsning, der henvender sig til både børnefamilier og til hjemmekontoret.

”Med den nye HP Smart Tank 7605 kommer vi frustrationerne over manglende blæk i forkøbet. I udviklingen af printerne har vi brugt indsigt om brugsmønstre, hvor vi kan udregne, at der kan printes op til 12.000 sider i sort eller 8.000 sider i farver, før der igen skal købes nye blækflasker,” forklarer Morten Vogelius, Print Marketing Manager hos HP Danmark.

De store blækflasker, som HP Smart Tank 7605 er udstyret med, går ikke på kompromis med kvaliteten af udprintede dokumenter og scanning. På denne måde er der både tid og penge at spare for danske børnefamilier og kontoransatte, der ofte arbejder hjemme.

Print løs uden bekymringer

Print i årevis uden at skifte blækpatroner med HP Smart Tank 7605HP Smart Tank 7605 er kompatibel med HP Smart-appen, som giver mulighed for at printe dokumenter af høj kvalitet fra telefonen. Når der er blevet printet løs, giver appen også besked om, hvis der skal fyldes blæk på printerens tanke, hvilket man let kan gøre fra de medfølgende spildfrie blækflasker.

”Uanset printbehovet fortjener både familier og ens hjemmekontor en printer, der fungerer uden problemer, når den tages i brug. Med genopfyldningen fra spildfrie blækflasker kommer man uden om den jævnlige udskiftning af de klassiske og mindre blækpatroner, som mange printere gør brug af,” afslutter Morten Vogelius.

HP Smart Tank 7605 funktioner:

  • Smart printer: Udskriv fra hvor som helst. Alle kan få adgang til printeren på sikker vis, sende og gemme filer og printe hjemmefra eller stort set hvor som helst ved brug af enhver enhed med HP Smart-appen.
  • Intet bøvl med blækpatroner: I modsætning til de klassiske små blækpatroner, påfylder man sin HP Smart Tank-printer fra spildfrie flasker, som kan lukkes igen, så man undgår blækspild.
  • Mere for pengene: Prisen pr. udskrevet side er lav og den medfølgende HP-blæk giver op til 12.000 sider i sort eller 8.000 sider i farver.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>