Microsoft og Tech Mahindra lancerer nyt AI-drevet søgeværktøj
Hjem NYE PRODUKTER Microsoft og Tech Mahindra lancerer nyt AI-drevet søgeværktøj

Microsoft og Tech Mahindra lancerer nyt AI-drevet søgeværktøj

Af Redaktionen

Tech Mahindra, en førende leverandør af digital transformation, rådgivning og forretningsoptimering, har i dag annonceret et samarbejde med Microsoft, der gør det muligt at bruge generativ AI til virksomhedssøgning. 

Den nye tjeneste, kaldet Generative AI Powered Enterprise Knowledge Search, er en del af Tech Mahindras AI-tjenester, TechM amplifAI0.

Den hjælper virksomheder med at forbedre effektiviteten og personaliseringen ved at bruge generativ AI til at udnytte al virksomhedsdata og præsentere en multi-søgeoplevelse.

Tech Mahindras Generative AI-drevne virksomhedssøgning implementerer Microsoft Azure OpenAI Service, Azure Cognitive Search og Azure Language understanding. Det hjælper virksomheder med at forbedre adgangen til viden på en unik måde, som i sidste ende vil øge vidensniveauet i organisationerne. Dette vil medføre flere AI-drevne muligheder som indholdssammenfatning, videnstrukturering via knowledge graph og en ny type forespørgselsinterface.

“Den generative AI’s fremkomst og dens avancerede evner har genoplivet virksomhedernes interesse for at genoverveje, hvordan de håndterer virksomhedssøgning. En gennemsnitlig vidensarbejder bruger en betydelig mængde tid på at søge efter information, hvilket fører til lavere produktivitet og organisatorisk effektivitet.

Vi leverer en avanceret virksomhedssøgetjeneste, der med generativ AI vil udnytte virksomhedsdata fuldt ud og tilbyde en brugervenlig og effektiv søgning, sikre korrekt tagging og indeksering, fjerne duplikeret indhold, fjerne irrelevant indhold & vedligeholde arkivet, udnytte avanceret statistisk analyse, naturligt sprogbehandling (NLP), store sprogmodeller (LLM), osv. Tjenesten giver mulighed for indholdsvisning på tværs af forskellige indholdstyper og flere indholdskilder,” siger Hasit Trivedi, CTO for digitale teknologier og global leder for AI hos Tech Mahindra.

Generativ AI revolutionerer virksomhedssøgning

Microsoft og Tech Mahindra lancerer nyt AI-drevet søgeværktøjGenerativ AI-drevet virksomhedssøgning vil hjælpe virksomheder med at opnå nye produktivitetsniveauer ved at optimere forretningsprocesser, styrke medarbejdere og skabe høj kvalitet i kunde- og medarbejderoplevelser. Ved at lette hurtigere adgang til og opdagelse af information, vil det hjælpe virksomheder med at forbedre medarbejdernes produktivitet og tilfredshed ved at skabe mere intelligente, personaliserede og effektive oplevelser. Brugerne kan også søge efter information fra billeder, lyd, video og andre indholdstyper udover dokumenter.

Desuden tilbydes en omnichannel-oplevelse ved at kunne søge på tværs af flere kanaler, såsom stemmeassistenter eller konversationelle AI-platforme.

“Tech Mahindras tjeneste integrerer Microsoft Azure AI for at gøre det muligt for virksomheder at udnytte generativ AI, låse deres data fuldt ud op og skabe en multimodal, søgeoplevelse gennem flere kanaler. Dette vil ikke kun forbedre effektiviteten og personaliseringen, men også booste medarbejdernes produktivitet og tilfredshed,” siger Sangita Singh, General Manager IT&ITES hos Microsoft India.

Lanceringen af den generative AI-drevne virksomhedssøgning er i tråd med Tech Mahindras løbende bestræbelser på at transformere virksomheder med avancerede AI-drevne tjenester og løsninger, herunder den nylige tilføjelse af Evangelize Pair Programming og Generative AI Studio.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>