Overvind hver dag og ethvert eventyr med epix Pro fra Garmin
Hjem NYE PRODUKTER Overvind hver dag og ethvert eventyr med epix Pro fra Garmin

Overvind hver dag og ethvert eventyr med epix Pro fra Garmin

Af Redaktionen

De ultimative højtydende smartwatches fås i tre størrelser, og inkluderer levende AMOLED-skærme plus trænings- og navigationsfunktioner – alt sammen med enestående batteritid.

Garmin (NYSE: GRMN) annoncerede i dag epix Pro, et højtydende GPS-smartwatch med en krystalklar AMOLED-skærm, robust design og imponerende batteritid.

Med op til 31 dages batteritid, er epix Pro fyldt med heldags-sundhedsovervågning og fitnessmålinger for at hjælpe brugerne med at forblive aktive. Plus, med tre størrelser at vælge imellem – 42 mm, 47 mm og 51 mm – og en indbygget LED-lommelygte, er uret den perfekte tilføjelse til ethvert eventyr.

“For at være den bedste dig, har du brug for det bedste, og vi er glade for at bringe innovative funktioner til vores hidtil mest kompetente smartwatch. At epix Pro er spækket med innovative træningsværktøjer, kortopdateringer, indsigt i sundhed og velvære og mere betyder, at du ikke længere skal vælge mellem de funktioner, du ønsker, men snarere hvilken størrelse der passer bedst til dig.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Hvad er nyt i epix Pro

  • Vælg mellem tre størrelser for bedre at passe til ethvert håndled.
  • En indbygget LED-lommelygte med variabel intensitet og strobe-tilstand for at give større opmærksomhed, mens du træner i mørke.
  • Red Shift Mode ændrer skærmfarver til røde nuancer for at hjælpe brugere med bedre at vænne sig til mørkere forhold og reducere søvncyklusforstyrrelser.
  • Hold dig aktiv med snesevis af nye, forudindlæste aktiviteter, herunder fodbold, basketball, ketsjersport, ridning og meget mere.
  • Få en bedre forståelse af konditionsniveauer med avancerede træningsfunktioner såsom bakkescore og udholdenhedsscore.
  • Løbere, der bruger Up Ahead-funktionen, kan nu se visse POI (point of interest) -checkpoints, såsom hjælpestationer, direkte på et kort for at få en bedre forståelse af, hvad der er forude.
  • En optimeret pulssensor giver forbedret multisport-præstationstracking.
  • Nye vejrkortoverlejringer gør det nemmere at se kommende vejrforhold.
  • Relief shading gør topografiske kort hurtigere læsbare.

Robust design

epix Pro er bygget til 24/7-brug og kombinerer et atletisk design med førsteklasses materialer som safir og titanium – hver med en fantastisk AMOLED-skærm i fuld farve. En responsiv touchscreen supplerer det traditionelle design med 5 knapper, hvilket giver mulighed for hurtig adgang til kort, træningsstatistikker, smart-notifikationer og mere. epix Pro kompatibel med en bred vifte af metal-, læder-, nylon- og silikone QuickFit-remme, så det lige så let kan bæres i bestyrelseslokalet som i fitnesscentret. Kunder kan også designe deres egen epix Pro ved at mixe og matche remme og urkasser med Your Watch, Your Way på garmin.com.

Erobre hver time

Overvind hver dag og ethvert eventyr med epix Pro fra GarminMed snesevis af indbyggede sportsapps – inklusive nye holdsportsaktiviteter som fodbold, baseball, softball og mere – giver epix Pro data og indsigt til enhver passion. Uanset om du træner i et fitnesscenter eller i dit hjem, tracker epix Pro aktiviteter som styrke, kardio, indendørs roning, trappetrin, yoga og HIIT. Brugere kan også følge animerede kardio-, styrke-, yoga- og pilatestræninger direkte på deres urskærm. For dem, der udforsker naturen, kan de holde styr på eventyr som vandreture, mountainbiking, skiløb, snowboarding, surfing, rafting og meget mere.

Til brug døgnet rundt

epix Pro er designet til brug hele dagen og inkluderer avancerede sundheds- og wellnessværktøjer samt en række smart-funktioner til at holde brugerne forbundet, mens de er på farten. Fyldt med 24/7 sundhedsovervågningsfunktioner inkluderer epix Pro en håndledsbaseret Pulse Ox-sensor, Body Battery energiovervågning, jetlag-rådgiver, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere. Brugere kan også skabe et skræddersyet kig på sidste nats søvn, deres træningsudsigter, pulsvariationsstatus (HRV) og mere, så snart de vågner med morgenrapportfunktionen.

epix Pro er pakket med forbundne funktioner og lader brugere modtage smarte meddelelser, downloade sange fra Spotify, Deezer eller Amazon Music (premium abonnement påkrævet) for telefonfri lytning, træne med ro i sindet med hændelsesdetektion, assistance og LiveTrack, komme nemt gennem kassen med Garmin Pay kontaktløse betalinger, og mere.

Klar til løbsdag

Uanset om du træner til en 5 km eller noget længere, er epix Pro forberedt til hvert skridt på vejen. Hver morgen kan brugere modtage en træningsparathedsscore for at hjælpe dem med at afgøre, om det er en god dag at træne hårdt eller tage det roligt, mens målinger som VO2-max, træningsbelastning, træningsstatus og mere vil hjælpe dem med at måle den samlede præstation. De, der forbereder sig til deres næste løb, kan drage fordel af gratis Garmin Coach 5 km, 10 km eller halvmarathon træningsplaner og også bruge løbswidgetten til at se træningstips, forudsigelser om gennemførelsestid og en hel uges daglige foreslåede træningspas. For løbere, der går distancen, inkluderer epix Pro en bred vifte af avancerede træningsfunktioner, herunder PacePro, ClimbPro, udholdenhedsindsigt i realtid og håndledsbaseret løbeeffekt.

Naviger med lethed

Uanset hvor det næste eventyr fører hen, inkluderer epix Pro førsteklasses kortfunktioner, der hjælper opdagelsesrejsende med at holde sig på sporet. SatIQ-teknologi og multibånd signalmodtagelse kombineret med multi-GNSS giver overlegen positioneringsnøjagtighed i udfordrende miljøer – alt imens batteritiden optimeres. Forudindlæste TopoActive-kort, som er tilgængelige på epix Pro Sapphire Editions, giver kortlægning af flere kontinenter fra hele verden for at holde udforskningen på sporet. Før de begiver sig ud, kan eventyrere oprette eller finde eksisterende ruter i Garmin Connect og problemfrit synkronisere dem til deres ur, eller, mens de er ude at udforske, kan de bruge epix Pro til at skabe rundtursruter på lokale stier ved hjælp af Trendline popularitetsrouting. Plus, den lyse AMOLED-skærm får disse funktioner til at springe frem – giver meget detaljerede og letfortolkelige kort, så eventyrere kan træffe informerede beslutninger.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>