Brother lancerer en printerserie designet til hjemmekontoret
Hjem DISTANCEARBEJDE Brother lancerer en printerserie designet til hjemmekontoret

Brother lancerer en printerserie designet til hjemmekontoret

Af Redaktionen

Brother lancerer en serie professionelle kvalitetsprintere, der er designet specielt til hjemmekontoret.

Serien omfatter tre inkjetprintere med masser af funktioner og tilslutningsmuligheder, så medarbejdere og ejere af mindre virksomheder altid kan være tilsluttet.

De tre printere har mange gode specifikationer, eksempelvis trådløs tilslutning, LCD-display og høj printhastighed, og er udviklet til hurtigt og effektivt at printe og scanne dokumenter i høj kvalitet. Serien kan også bruge store blækpatroner, og det giver store besparelser på printomkostningerne.

Nordisk salgs- og marketingdirektør i Danmark, Henning Elkjær, har følgende at sige om de nye inkjetprintere: ”Virksomhedernes medarbejdere og ejerne af mindre virksomheder har behov for en hurtig, pålidelig og omkostningseffektiv printerteknologi, der kan være med til at opbygge og udvikle virksomheden – og her er Brothers inkjetprintere til hjemmekontoret den perfekte partner.

Brother lancerer en printerserie designet til hjemmekontoret”Printerne er kompakte og stilfulde i designet, så de passer perfekt til ethvert moderne hjem. Det glæder os at kunne lancere disse printere på et tidspunkt, hvor så mange af os oftere arbejder hjemmefra.”

En af printerne er en særlig All In Box-model – en pakkeløsning, der hjælper brugerne til at arbejde mere effektivt og reducere printomkostningerne yderligere. Denne pakkeløsning indeholder store blækpatroner, så man får alt, hvad man har behov for til tre års print i én samlet pakke.

Serien af mindre inkjetprintere til hjemmekontoret omfatter tre forskellige modeller og fås hos Brothers forhandlere over hele landet.

MFC-J4340DW har automatisk dobbeltsidet print med 1200 x 4800 dpi printopløsning og printhastighed op til 20 ipm i s/h og 19 ipm i farve. En meget effektiv printer med trådløs tilslutning, 4,5 cm LCD-display, 150-arks papirskuffe og 20-arks automatisk dokumentføder. Printeren kan også forbindes til din smartphone – download blot appen Brother Mobile Connect. Leveres inkl. blæk til op til 3000 sider i s/h og 1500 sider i farve. Prisen er kr. 1.399,- ekskl. moms og kr. 1.749,- inkl. moms.

Hvis du har brug for større papirkapacitet, så vælg MFC-J4540DW. Den har samme funktioner som MFC-J4340DW, men har større kapacitet med to papirskuffer til i alt 400 ark, har desuden netkort, et 6,8 cm LCD-display og NFC (Near Field Communication). Prisen for denne alt-i-én-inkjetprinter er kr. 1.699,- ekskl. moms og kr. 2.124,- inkl. moms.

MFC-J4540DWXL er en All In Box-model med de samme funktioner som MFC-J4540DW. Derudover får du blæk nok til tre års print*, da den leveres med store blækpatroner, der kan printe op til 6000 sider i s/h og 5000 sider i farve****. Få tre års problemfrit print med denne model til en pris af kr. 2.399,- ekskl. moms og kr. 2.999,- inkl. moms.

Til alle seriens modeller kan der anvendes både standardblækpatroner og store blækpatroner: Sort (LC426BK) 3000 sider og farve (LC426CMY) – 1500 sider samt store blækpatroner: Sort (LC426XLBK) – 6000 sider og farve (LC426XLCMY) –5000 sider.

3 års garanti med Standard SWAP i 3 år er også inkluderet, forudsat at printeren registreres på Brothers hjemmeside senest 60 dage efter køb.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>