Flere SMIL i Parken
Hjem TELEKOMMUNIKATION SMILfonden, teleselskabet 3 og Parken indgår et nyt samarbejde

SMILfonden, teleselskabet 3 og Parken indgår et nyt samarbejde

Af Redaktionen

SMILfonden, teleselskabet 3 og Parken indgår et nyt samarbejde, der under projektnavnet Flere smil i Parken, skal være med til at give syge børn og deres familier unikke oplevelser i Parken.

Samtidig skal det nye samarbejde udmønte sig i en række konkrete oplevelser for SMILfondens børn og familier.

Familier omkring SMILfonden vil på skift blandt andet gæste alle F.C. Københavns hjemmekampe i Parken, ligesom 3, der er Main Partner i F.C. København, også vil stille deres Skybox til rådighed til SMILfondens familier til en udvalgt kamp.

Foruden adgang til events i Parken, arbejdes der også på en helt særlig SMIL-dag i Parken.

”Parken er et særligt rum for oplevelser, der emmer af smil og fællesskab – og det ønsker vi at tilbyde SMILfondens børn og familier,” fortæller Jesper Thyssen, Marketingdirektør hos 3.

“Hos 3 mener vi, at man har forpligtigelse til at gøre en forskel, når man kan. Derfor er vi stolte af at indgå i dette samarbejde, hvor vi ønsker at forbinde børn og familier som til tider kan leve en udfordrende tilværelse, når man har kritisk sygdom i familien.”

SMIL-dagen i Parken

Én gang årligt vil en kampdag i Parken danne ramme for SMIL-dagen, præsenteret af 3 og SMILfonden.

Her vil forskellige tiltag sikre involvering af SMILfonden med et smil på læben og ligeledes skabe opmærksomhed om deres arbejde med syge børn på tværs af diagnoser.

I forbindelse med SMIL-dagen kan man også donere til SMILfonden, hvor pengene gå til udviklingen af SMILfondens kreative værksted på Rigshospitalet og det helt nye børneriget.

Flere SMIL i Parken

Foto: F.C. København

”SMILfonden er stadig en forholdsvis lille organisation,” fortæller fondens stifter og direktør, Sisse Fisker.

“Derfor har vi brug for nogle stærke kræfter som 3, Parken og F.C. København, som vil være med til at sætte SMILfonden på landkortet. Det er utrolig værdifuldt, at de vil være med til at hjælpe børnene og deres familier til nogle store oplevelser i en svær tid.”

“Vi glæder os enormt meget til at sætte gang i dette og skabe store minder sammen,” siger Sisse Fisker.

Fokus på at danne ramme om flere, gode oplevelser i Parken
For Parken og F.C. København er samarbejdet en naturlig del af et øget fokus på at åbne Parken op og lade hele Danmarks nationalstadion danne ramme om endnu flere, mindeværdige oplevelser.

”Vi glæder os meget til samarbejdet og mest af alt til at se endnu flere smil i Parken,” siger direktør Jacob Lauesen.

“Vores stadion er en del af byen, og en af vores fornemmeste opgaver er at skabe store oplevelser. Vi har et stykke tid ledt efter de rigtige partnere til projekter som det her, og der er samarbejdet med 3 og SMIL Fonden et rigtigt godt match.”

Fakta om SMILfonden
SMILfonden er en velgørende forening, hvis vision er at give børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser et bedre liv.

Det gør de ved at give børnene samt deres familier en pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter.

SMILfonden omfavner alle børn og deres familier og er til stede med kreative værksteder (SMILET) både i København og i Århus.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>