TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!
Hjem TEKNIK TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!

TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!

Af Redaktionen

Rigtig mange har i år meldt ind, at lige præcis deres lærer på TEC er den dygtigste, sjoveste eller mest motiverende lærer.

Alene på HCØ i Lyngby er der indstillet 50 ud af i alt 1305 for hele landet

TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!”Jeg har løbende skimmet indstillingerne, og det eleverne fremhæver er, at vi som lærere vil dem og vores fag. Vi forstår, hvad det indebærer at være ung og går gerne den ekstra mil, hvis det er nødvendigt for at de lærer det fag, som vi også selv har kærlighed til.” fortæller lærer Nicolai Bogø Stabell fra H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby.

Nicolai Bogø Stabell har selv fået flere indstillinger og er meget rørt over, at eleverne tager sig tid til at give både ham og hans kolleger på TEC den anerkendelse.

”Det er dejligt, at eleverne viser, at de værdsætter os, og at de l kan se, at vi er mange, der virkelig brænder for dem og vores fag. Det giver mig lyst til at fortsætte med at gøre mig umage”, slutter Nicolai Bogø Stabell.

Om Politikkens Undervisningspris
Politikkens Undervisningspris handler om at understøtte lærere i at skabe god og motiverende undervisning, så de klæder fremtidens borgere på til at skabe vidensbaserede løsninger på de store samfundsproblemer og træffe gode beslutninger. Prisen uddeles i juni 2023

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>