STANLEY udvider serien i STANLEY FATMAX Laser afstandsmålere
Hjem NYHEDER STANLEY udvider serien i STANLEY FATMAX Laser afstandsmålere

STANLEY udvider serien i STANLEY FATMAX Laser afstandsmålere

Af Redaktionen

Foretag længere og mere præcise opmålinger med de optimerede STANLEY FATMAX TLM LASER Afstandsmålere.

STANLEY udvider serien i STANLEY FATMAX Laser afstandsmålereFå op til 100m arbejdsrækkevidde, et ergonomisk design med farvedisplay og touchskærm. Peg, klik og mål og får hurtige og præcise beregninger på afstandsmål, areal, rumfangsmål, højdemål mm. Afstandsmåleren har også integreret Bluetooth funktion til synkronisering af data til mobileenheder.

Som opfølgning til den succesfulde lancering af Laser Afstandsmåler serien introducerer STANLEY yderligere tre STANLEY FATMAX modeller: TLM 330S, TLM 165Si og TLM 165S, hvilket giver flere muligheder for fagpersoner der leder efter et praktisk og let-transportabelt måleværktøj. Samtidigt med lanceringen af tre nye STANLEY FATMAX modeller, bliver den samlede STANLEY og STANLEY FATMAX laserafstandsmåler produktlinje opdateret med den nyeste teknologi, et robust og kompakt design med avancerede funktioner.

De tre modeller tilbyder omfattende rækkevidder på hhv. 100, 60 og 50 M og giver præcise udregninger for længde, areal og rumfang. Ydermere er Pythagoras funktionen inkorporeret til foretagelse af indirekte højdemålinger, hvor objektet ikke har et lettilgængeligt mål. En plus-minusfunktion gør det også muligt at foretage beregninger for flere målinger i træk. De nye STANLEY FATMAX TLM laser modeller inkorporerer en praktisk 1-touch ’peg-og-klik’ funktion. Touchskærmen i farve giver god synlighed, når man skal aflæse målinger, i alle slags lysforhold.

Alle TLM produkter har Bluetooth forbindelse indbygget og muliggør synkronisering af målinger direkte med mobilen eller andre mobile enheder, via STANLEY Smart Connect. Så kan man med det samme generere gulvplaner, redigere billeder og meget mere. STANLEY Smart Connect appen er tilgængelig på både Google Play Store og App Store.

Med det kompakte design er alle laserafstandsmålerne meget nemme at transportere og et ergonomisk design med holdbart TPE gummimateriale der dækker enheden giver et sikkert greb ved brug. STANLEY FATMAX TLM er meget holdbar, og kan bruges både til inde- og udendørs opmålinger. Laser afstandmålerne er IP54 godkendt, hvilket sikrer beskyttelse mod både støv og vandstænk.

Trade Marketing Manager i Norden, Henrik Fabricius, udtaler: ”STANLEY FATMAX TLM lasermåleren er den bedste løsning for hurtige og præcise beregninger af mål på fx byggepladsen. Derudover giver den ekstra rækkevidde mulighed for at foretage opmålinger ved enkeltmandsbrug og dermed optimeres arbejdsprocesserne. De tre nye modeller muliggør også for fagpersoner at udregne præcise estimater, så fx overbestilling af materiale reduceres. Hermed sikres en høj produktivitet, et lavt kostniveau samt tidsbesparelser, når svært tilgængelige områder eller genstande skal beregnes

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>