Nye skærme fra Alienware giver gamere fantastisk ydelse og førsteklasses billedkvalitet
Hjem GAMING Nye skærme fra Alienware giver nu gamere fantastisk ydelse og førsteklasses billedkvalitet

Nye skærme fra Alienware giver nu gamere fantastisk ydelse og førsteklasses billedkvalitet

Af Redaktionen

De nye skærme fra Alienware kombinerer hurtighed, flotte billeder, brugervenlighed og flot design

Dell Technologies har netop lanceret to nye Alienware-skærme: Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF) og Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF).

De nye skærme er blandt de hurtigste på markedet og giver billeder i høj kvalitet, ekstraordinært jævnt gameplay og et design, der kombinerer elegance og brugervenlighed. Desuden kommer begge skærme med en indbygget holder til headsets, hvilket giver gamere mere plads på skrivebordet.

Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF) er designet på baggrund af feedback fra professionelle gamere og er den ideelle skærm til gaming på konkurrenceniveau. Skærmen kommer med et nyt Legend 2.0-design og har en sekskantet fod, der betyder, at skærmen fylder mindre på skrivebordet.

Desuden har den nye Alienware-skærm en variabel opdateringshastighed på hele 360Hz og en GtG-responstid på blot 0,5ms, hvilket betyder, at brugerne vil opleve smukke realistiske billeder. Slutteligt understøtter Alienware 25 Gaming Monitor AMD FreeSync Premium Technology og er VESA AdaptiveSync certificeret.

 Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF) kombinerer den bedste ydelse med et funktionelt design. Denne Fast IPS 27” QHD-skærm har en overclocket opdateringshastighed på 280Hz og en variabel opdateringshastighed på 240Hz samt en GtG-responstid på blot 1ms, som sikrer, at gamere aldrig vil opleve lag under deres spil.

Nye skærme fra Alienware giver gamere fantastisk ydelse og førsteklasses billedkvalitet

Alienware 27 Gaming Monitor kommer desuden i det ikoniske Legend 2.0-design med AlienFX-belysling, 360-graders ventilation, forbedret kabelholder og en fod, der kan justeres efter brugerens behov.

Gamere vil opleve fantastiske farver fra en bred betragtningsvinkel på den flotte InfinityEdge-skærm med IPS Nano Color-teknologi, der giver fantastiske dynamiske farver med 95 pct. DCI-P3 farvedækning. Skærmen understøtter AMD FreeSyncTM Premium Pro Technology og har desuden certificeringer fra både VESA DisplayHDR 600, NVIDIA G-Sync og VESA AdaptiveSync.

 Pris og tilgængelighed
  • Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF): Pris og tilgængelighed bliver annonceret på et senere tidspunkt.
  • Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF): Pris og tilgængelighed bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>