Acronis forbedrer sine sikkerhedsløsninger med Intel TDT-teknologi
Hjem SIKKERHED Acronis forbedrer sine sikkerhedsløsninger med Intel TDT-teknologi

Acronis forbedrer sine sikkerhedsløsninger med Intel TDT-teknologi

Af Redaktionen

Acronis, der er en global førende aktør inden for cyberbeskyttelse, meddelte i dag, at virksomheden har forbedret sit sikkerhedsforsvar mod avancerede filløse angreb ved hjælp af Intel Threat Detection Technology (Intel TDT).

Denne teknologi til registrering af trusler udnytter den integrerede Intel GPU til at overføre hukommelsesscanningsprocesser fra CPU’en. Acronis er den seneste virksomhed inden for cyberbeskyttelse, der integrerer Intel TDT med henblik på at forbedre sine sikkerhedsprodukter.

Cybertrusler udvikler sig og vokser i antal dagligt, og Acronis’ analytikere oplever nye former for malware og angrebsvektorer mod virksomheder som fx polymorf malware og filløse angreb. Mange trusler benytter en tilgang, der kun er målrettet hukommelsen, og som kan være vanskelig at registrere.

Ved hjælp af Intel TDT-teknologi kan Acronis’ cyberbeskyttelsesløsninger frigøre ressourcer, mens harddiskdrevet og hukommelsen scannes, hvilket medfører forbedret systemydelse. Acronis’ analytikere fandt ud af, at Intel TDT reducerede belastningen af CPU’en 2,4 gange ved at overføre jobbet til den integrerede Intel GPU, mens alle processer i systemhukommelsen blev scannet på understøttede CPU’er.

Acronis forbedrer sine sikkerhedsløsninger med Intel TDT-teknologiAcronis’ løsning kombinerer komplet cyberbeskyttelse med en enkelt agent med Intel TDT. Denne forbedring medfører lavere CPU-udnyttelse, hvilket sikrer større databehandlingskapacitet til produktivitets- og kontorsoftware, der anvendes af Acronis’ slutkunder, mens ressourcekrævende sikkerhedsprocesser kører i den integrerede Intel GPU.

Intel TDT-løsningen vil være tilgængelig i Acronis Cyber Protect Cloud, Acronis Cyber Protect og Acronis Cyber Protect Home Office.

“Integrationen af Intel TDT i Acronis’ cyberbeskyttelsesløsninger er et logisk tiltag i forhold til at opfylde vores kunders behov, sagde Patrick Pulvermueller, CEO i Acronis. “I det seneste år har vi oplevet, at næsten 50 % af de registrerede angreb var filløse. Anvendelsen af Intel-teknologien er en fantastisk milepæl i vores løbende bestræbelser på at optimere og forbedre vores antimalwareprogram.”

“Gennem vores samarbejde med Acronis om at integrere Intel TDT-teknologien i deres cyberbeskyttelsesløsninger kan kunder i alle størrelser, der anvender Intel vPro, udføre hyppig hukommelsesscanning med høj ydeevne. Dette er en stor fordel for vores fælles kunder, da vi hjælper dem med at holde sig på forkant i forhold til stadig mere avancerede trusler,” sagde Carla Rodríguez, Vice President og General Manager, Ecosystem Partner Enabling hos Intel.

“I takt med at it-verdenen bliver mere og mere avanceret og fortsætter med at migrere til skyen, er der kommet mere pres på sikkerhedsteams med mindre integreret teknologi. Dette medfører kompleksitet og utilsigtede svagheder i sikkerhedssystemer,” sagde Research Vice President for Security and Trust Michael Suby fra IDC. “I henhold til en nylig IDC-undersøgelse blandt 1.015 sikkerhedsfagfolk i Nordamerika er dette især tilfældet for mindre organisationer. De er knap så godt rustet til at håndtere separate produkter effektivt fra flere leverandører eller udnytte en gunstig position i forhold til at forhandle med flere leverandører. De er derfor mere tilbøjelige til at støtte en integreret tilgang til hardware og software i forbindelse med slutpunktssikkerhed.”

Acronis giver sine brugere mulighed for at tage kontrollen tilbage og overvinde den kompleksitet, der er forbundet med en integreret platform, hvilket medfører større driftseffektivitet. Hvis organisationer

implementerer en integreret løsning som fx Acronis Cyber Protect Cloud kan de reducere den tid, som sikkerhedsteams bruger på forskellige driftsmæssige aktiviteter. Desuden kan de sænke uddannelsesomkostningerne, reducere kompleksiteten i deres miljø ved at minimere antallet af administrerede værktøjer og i sidste ende øge virksomhedens vækst.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>