vngng
Hjem TELEKOMMUNIKATION TP-Link er verdens førende leverandør af wi-fi-produkter de sidste 10 år

TP-Link er verdens førende leverandør af wi-fi-produkter de sidste 10 år

Af Redaktionen

­­ TP-Link®, en førende leverandør af netværksprodukter til private kunder og virksomheder, har nu i 10 år rangeret som nummer et blandt globale leverandører af WLAN-enheder ifølge IDC Quarterly Wireless LAN Tracker, Q4 2020.

Den seneste IDC WLAN Tracker afslører, at TP-Link har leveret 18 millioner WLAN-produkter i løbet af det fjerde kvartal i 2020, hvilket svarer til en global markedsandel på 17,8 %.

I det sidste årti har TP-Link været nummer et inden for salg af WLAN-produkter til mindre virksomheder og selvstændige og samtidig oplevet en utrolig vækst i salget af WLAN-produkter til virksomhedsbrug i de europæiske og sydøstasiatiske markeder. TP-Link fortsætter sin innovation af de seneste teknologier, herunder wi-fi 6, wi-fi 6E, SDN og meget mere.

vngng10 år på toppen i WLAN-markedet giver alle os hos TP-Link modet til at holde fokus, så vi kan sørge for, at endnu flere får mulighed for at leve et mere forbundet liv. Vi følger TP-Links motto, ”Reliably Smart”, og takker dig for støtten i vores forsøg på at forbinde hele verden via hurtige og responsive netværk.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>