Unit4 vinder prestigefuld ERP-pris
Hjem NYHEDER Unit4 vinder prestigefuld årets ERP-pris

Unit4 vinder prestigefuld årets ERP-pris

Af Redaktionen

Unit4 og Lunar er netop blevet Årets Vinder af ERP-prisen, der uddeles af Devoteam.

Prisen uddeles til en leverandør og kundevirksomhed, der i samarbejde har ydet en særlig indsats for at opnå en succesfuld implementering eller re-implementering af et forretningssystem.

Vinderen er blevet valgt af en professionel jury på 5 personer, som repræsenterer en bred vifte af erfaring indenfor ERP implementeringsprojekter, project management, change management og IT management generelt. Blandt de resultater og mål der blev nået med vinderprojektet var: Minimale tilretninger udfra udgangspunktet i leverandørens standard ERP system, valg af standard processer baseret på best practice, kort implementeringsperiode – 4 måneder til 100 brugere, lille agil projektorganisation, budget og tid blev overholdt samt at implementeringen har understøttet virksomhedens strategi.

“Godt samarbejde og fantastisk dygtige medarbejdere hos både Lunar og Unit4 er succesfaktorerne for projektet. At vi får mulighed for at bidrage til, at Lunar når sine mål viser det stærke og gode samarbejde, vi har med vores kunder i forbindelse med store projekter,” udtaler Anders Holm Jørgensen, landechef hos Unit4.

Unit4 vinder prestigefuld ERP-prisMotivationen for årets vinder lød blandt andet på at det havde fokus på mest mulig standardfunktionalitet, en simpel og agil tilgang og ikke mindst at løsningen var tro overfor virksomhedenstrategi og havde sikret en teknologisk understøttelse af Lunar vækstplaner.

Projektet blev derudover kaldt et spændende eksempel på hvordan systemintegration kan foregå uden at gøre det for komplekst og tidskrævende.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>