Vertiv Powerbar iMPB muliggør uafbrudte tilføjelser, opgraderinger og service uden at bruge gulvplads
Hjem VERTIV Vertiv Powerbar iMPB muliggør nu uafbrudte tilføjelser, opgraderinger og service uden at bruge gulvplads

Vertiv Powerbar iMPB muliggør nu uafbrudte tilføjelser, opgraderinger og service uden at bruge gulvplads

Af Redaktionen

Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, fortsætter udvidelsen af ​​sin strømdistributionsportefølje med ​​Vertiv Powerbar iMPB, et modulært samleskinnesystem designet til at muliggøre problemfri, behovsbaserede strømopgraderinger i dynamiske datacentermiljøer.

Tilgængelig i både kobber- og aluminiumslederversioner, tilbyder Vertiv Powerbar iMPB-familien kapaciteter fra 160 ampere til 1.000 ampere og leverer pålidelig overhead-strømfordeling med den iboende fordel, at den også maksimerer køleluftstrømmen.

Systemet er ideelt til brug i næsten enhver størrelse eller stil af datacenter, såvel som laboratorier, distributionslagre, fleksible produktionsanlæg og andre dynamiske miljøer. Vertiv Powerbar iMPB er tilgængelig i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien – inklusive Australien og New Zealand, Indien, Mellemøsten og Afrika.

Systemet giver virksomheder mulighed for omkostningseffektivt at optimere og tilpasse strømdistributionsinfrastrukturen over tid, hvilket maksimerer tilgængeligheden gennem kontinuerlig strømforsyning til kritiske belastninger. Brugervenlige tap-off bokse med afbryderbeskyttelse kan placeres hvor som helst langs skinnen og isolerer aktive IT-belastninger og nærliggende afbrydere for at sikre kontinuerlig strømforsyning. Den adaptive samleskinne kommer med en enkel sandwich-stil samlingskonstruktion, der gør installationen sikker og nem, uden at der kræves specielt værktøj. Vertiv Powerbar iMPB inkluderer en række forskellige kapacitets- og forbindelseskonfigurationer for at tillade justeringer og opgraderinger med minimal ekstern støtte og uden tab af strøm til kritiske belastninger.

“Efterhånden som flere og flere enheder tilføjes, og højere racktætheder bliver almindelige, er pladsen i højsædet i nutidens datacentre,” siger Phil O’Doherty, administrerende direktør, E&I hos Vertiv. “Strøminfrastrukturen skal holde trit, hvilket betyder at den skal være skalerbar og hurtig at implementere. Vertiv Powerbar iMPB leverer på alle fronter med et modulært system, der er nemt at installere, som er kompakt og fleksibelt nok til at imødekomme konstant skiftende krav.”

Vertiv Powerbar iMPB er UL 857 og IEC 61439-2-kompatibel, og det lette aluminiumchassis har en IP2X/3X-sikkerhedsklassificering med integrerede fingersikker-funktioner og ground-first/break-last-design for at sikre maksimal sikkerhed under servicering . Med både kobber- og genanvendelige aluminiumsledermuligheder kan samleskinnen konfigureres til at opfylde ledningsevne- og sikkerhedskravene for enhver installation.

Vertiv Powerbar iMPB muliggør uafbrudte tilføjelser, opgraderinger og service uden at bruge gulvplads

Vertiv Powerbar iMPB, et stærkt tilbud fra Vertivs E&I-mærke, der vil afløse det tidligere Vertiv Liebert MBX busway-produkt, der var tilgængeligt i Nordamerika og EMEA, og er kompatibelt med det tidligere tilbud. Vertiv Powerbar iMPB-løsningen komplementerer Vertiv E&I koblingsudstyrsserien for at levere en komplet strømfordelingsløsning.

For mere information om Vertiv Powerbar iMPB og andre strømløsninger til datacentre, besøg Vertiv.com.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>