USB-oplader med GaN-hurtigopladningsteknologi
Hjem NYHEDER USB-oplader med GaN-hurtigopladningsteknologi

USB-oplader med GaN-hurtigopladningsteknologi

Af Redaktionen

Oplad smartphones og tablets med USB-C- og USB-A-porte via stikkontakten

USB-oplader med GaN-hurtigopladningsteknologi

Hamas 65W USB-oplader med GaN-teknologi muliggør en hurtig, men batteribesparende opladning via Power Delivery eller Qualcomm® Quick Charge™-teknologien 2.0/3.0. Fotokilde: Hama

  • Op til 60% mindre end de konventionelle opladere
  • Udgangseffekt på 65W med USB-C
  • Højeste effektivitet, men med en mindre varmeudvikling

Conrad Elektronik tilbyder et nyt produkt til brugere af smartphones, tablets, notebooks og konsoller samt til IT-administratorer og computerafdelinger i virksomheder. Hamas 65W USB-oplader er af en premium kvalitet, og der er både fokus på et godt håndværk samt en høj ydeevne.

”Brugere fra B2B- eller B2C-sektoren har normalt mere end én enhed, der skal oplades via USB og vil derfor ofte gerne kunne oplade flere enheder hurtigere ved hjælp af blot ét stik. For at kunne imødekomme dette krav har vi nu valgt at forhandle USB-opladere fra Hama, der er forsynet med USB-C- og USB-A-porte,” forklarer Maximilian Ram, Senior Expert Product Manager hos Conrad Electronic.

Den innovative strømforsyningsløsning indeholder halvlederkomponenter med en integreret galliumnitrid-teknologi (GaN), der arbejder med maksimal effektivitet og lav varmeudvikling. Der er tale om et kompakt design med en lav vægt. Hamas opladere er op til 60% mindre end de konventionelle opladere. De er omtrent på størrelse med to let åbnede tændstikæsker.

Opladeren med Power Delivery og Qualcomm® Quick Charge™ 2.0/3.0-teknologien muliggør en dobbelt så hurtig opladning, når man sammenligner med enheder, der oplades via de konventionelle opladningsteknologier. USB-opladeren er kompatibel med alle versioner af Power Delivery og Qualcomm® Quick Charge™ 3.0-teknologien.

Hamas sortimentsmanager, Daniel Langer, opsummerer her USB-opladerens intelligente funktioner: “Enheder, der tilsluttes USB-opladeren, genkendes automatisk og oplades med den maksimale opladningshastighed. Dette sparer på batteriet og forlænger dets levetid. Opladeren er desuden beskyttet mod overopladning, overspænding og kortslutning, hvilket sikrer en både intelligent og sikker opladning. LED-funktionsdisplayet giver information om status for den aktuelle enhed.”

Opladeren har en maksimal udgangseffekt på 65W (USB-C 65W PD, USB-A 19,5W QC 3.0) samt specificerede udgangsspændinger eller udgangsstrømme på 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3,25 A, 3,6 til 6 V/3 A, 5 V/3 A, 6 til 9 V/2 A, 9 til V/1,5 A samt 9 V/3 A. Indgangsspændingsområdet er 100 til 240V og bevirker således, at USB-opladeren kan anvendes i hele verden sammen med en landespecifik adapter.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>