Ingen Black Friday – I År Er Alt Anderledes!
Hjem NYHEDER Ingen Black Friday – I År Er Alt Anderledes!

Ingen Black Friday – I År Er Alt Anderledes!

Af Redaktionen

2020 har på alle måder været et anderledes år, og det bliver vores Black Friday også.

Ingen Black Friday – I År Er Alt Anderledes!I år belyser vi i alle vores kommunikationskanaler et vigtigt men tabubelagt emne; kvinder og børn som udsættes for vold i hjemmet. Vi vil ikke have nogle tilbud under Black Friday, i stedet dedikere vi vores kommunikation til vores kampagnepartner LOKK (Landsorganisation af Kvindekrisecentre) og deres vigtige budskab.

FOR SOME IT’S BLACK EYEDAY EVERY DAY

Hver dag, hele døgnet, året rundt i hele Danmark hjælper LOKK voldsramte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold. LOKK tilbyder et trygt sted med sikkerhed og professionel rådgivning i øjenhøjde. På LOKK’s krisecentre bliver kvinder og børn mødt med empatisk omsorg, viden om vold samt konkrete redskaber til at komme ud af voldelige relationer i livet og i hjemmet.

“Vi meget stolte over samarbejdet med LOKK, og at vi kan være med til at gøre en forskel for de kvinder og børn, som udsættes for vold i deres hjem. LOKK gør et fantastisk arbejde ikke bare med at hjælpe de mange kvinder og børn, som hvert år er tvunget til at tage på kriscenter, men også med at forebygge og synliggøre problemet. Et problem som er et stort tabu, vi håber kampagnen kan bidrage til at bryde,” siger Tanja Bruun, Head of Marketing and Corporate Responsibility, The Body Shop Sverige & Danmark.

Kamilla Bjørn Drøidal, direktør for LOKK kommenterer samarbejdet:”Vi ved, at mindst 70.000 kvinder hvert år er udsat for psykisk vold fra deres partner, og at mindst 38.000 kvinder er udsat for fysisk vold. Men det er kun de tal, vi kender til. Der er et stort mørketal, vi ikke kender. Derfor er jeg glad for, at The Body Shop med kampagner som denne er med til at få samtalen frem i lyset. Vold i familien er ofte tabubelagt og kvindernes bærer typisk rundt på hemmeligheden alene. Men vold mod kvinder er et strukturelt og samfundsmæssigt problem, som det er vigtigt, at vi taler højt om og sætter på dagsordenen”.

LAD OS STÅ SAMMEN

I år er The Body Shop stolte over at fokusere på organisationer som verden over arbejder for at bekæmpe mænds vold mod kvinder. I Danmark samarbejder vi med Landsorganisation for Kvindekrisecentre – LOKK for at støtte deres vigtige arbejde med at beskytte kvinder og børn som udsættes for vold i deres hjem. Vær med til at støtte LOKK’s vigtige arbejde og giv flere kvinder og børn et liv uden vold.

SÅDAN STØTTER DU LOKK

1. Donér er valgfrit beløb når du handler i en The Body Shop butik eller henter din Click & Collect order. Donerer du et beløb under vores medlemsdage 9-22/11 2020 donerer vi samme beløb.

2. Når du køber vores Snow Globe gave donerer vi 40 kr. til LOKK.

3. Hver gang du handler hos os denne jul støtter du LOKK og deres vigtige arbejde med at hjælpe kvinder som er udsat for vold i hjemmet. Vores mål er, med din hjælp, at indsamle 30.000 kr.

4. For at kunne hjælpe endnu flere har LOKK brug for at blive godkendt som skattefradragsberettiget hjælpeorganisation. Det kræver at de har 300 støttemedlemmer som årligt støtter med 200 kr. Hjælp dem ved at blive støttemedlem eller støt med et engangsbidrag – alt er med til at gøre en forskel. Støt her.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>