Veeam kan se tilbage på 10 år med 33 procent årlig vækst i deres Cloud & Service Provider Program og udgiver Veeam Service Provider Console v4

Veeam Software, den førende leverandør inden for backupløsninger og Cloud Data Management, fejrer i dag 10-årsjubilæet for partnerprogrammet Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) med udgivelsen af programrabatter og opdateringer samt udgivelsen af den nye Veeam Service Provider Console v4.

Veeam kan se tilbage på 10 år med 33 procent årlig vækst i deres Cloud & Service Provider Program og udgiver Veeam Service Provider Console v4Den nye version gør det lettere for tjenesteudbydere at fjernstyre og overvåge deres kunders Veeam-miljøer og tilbydes uden omkostninger til VCSP-partnere.

VCSP-programmet, der blev lanceret i marts 2010, giver tjenesteudbydere bedre mulighed for at benytte Veeams software til at sammensætte pålidelige og profitable tilbud inden for Backup as a Service (BaaS) og Disaster Recovery as a Service (DRaaS). VCSP-programmet er drevet af mere end 25.000 Cloud & Service Provider-partnere og kan rapportere en årlig stigning på 33 procent year-over-year (YoY) for 4. kvartal i 2019. I dag, godt og vel et årti efter lanceringen, fortsætter Veeam med at tilføje værdi og innovation til sit VCSP-program med nye tiltag.

”Veeams vision har altid været at levere enkle, fleksible og pålidelige backup-løsninger til kunderne. Nogle kunder foretrækker at konfigurere og administrere deres egne sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsninger, mens andre foretrækker det som en service. Derfor har Veeam investeret i at opbygge et robust økosystem af cloud- og tjenesteudbydere, så virksomheder af enhver størrelse kan få en Veeam-baseret løsning leveret på en måde, der passer bedst til dem, ”siger Jim Kruger, CMO i Veeam. ”For at fejre 10 år med VCSP-programmet introducerer vi nye rabatter og muligheder, der hjælper udbydere af cloud og managed services med at skalere deres BaaS- og DRaaS-forretning. I dag kan mange af vores VCSP-partnere rapportere om dobbelt, endda tredobbelt, digital vækst i deres forretninger. Vi ser frem til at fejre fremtidig succes med vores VCSP-partnere, da vi fortsat fokuserer på vores ‘better together’-strategi. ”

For at markere 10-årsjubilæet introducerer Veeam følgende nye rabatter og opdateringer til VCSP-programmet for 2020:

  • Punktreduktion for Enterprise Plus: Udbyd Veeams topfunktioner på markedet og opbyg konkurrencedygtige BaaS- og DRaaS-tilbud med overskud på bundlinjen, som et resultat af en prisreduktion på 15 procent på Veeam Backup & Replication Enterprise Plus.
  • Volume Rental Agreement (VRA) rabatter: Nyt VCSP VRA-niveau sætter strøm til jeres fortjeneste ved at belønne nye partnere, der er klar til at forpligte sig til Veeam og vores partnere med et højt forbrug i en længere periode.
  • Veeam Universal Licensing (VUL) til leje: Udnyt alle Veeams funktioner med et simpelt pay-as-you-grow-program, der gør det nemt at oprette eller udvide ethvert Veeam-baseret BaaS- og DRaaS-tilbud uden at skulle bygge på en dyr CapEx.
  • VCSP Pulse: Partnere fra hele verden vil nu være i stand til at slutte sig til de 6.000+ nordamerikanske VCSP-partnere, der er i stand til at koble sig på Veeam og Veeams aggregator på én specialbygget platform, der tilbyder den enkelhed og pålidelighed, der er nødvendig for at opbygge Veeam-baserede BaaS- og DRaaS-løsninger i passende skala.

Ud over nye rabatordninger og niveauændringer til VCSP-programmet lancerer Veeam den nye Veeam Service Provider Console v4, der tidligere var kendt som Veeam Availability Console. Den nye version inkluderer fjernovervågnings- og styringsfunktioner direkte integreret med ConnectWise Automate. Denne integration forener kundens data i en enkelt, proaktiv og centraliseret brugergrænseflade, reducerer ressourcer og muliggør hurtigere responstider. Resultatet er, at tjenesteudbydere nu kan bruge mere tid på at skabe vækst i deres forretning og mindre tid på administrative opgaver.

Veeam Service Provider v4 gør det lettere at sælge Veeam-baserede tjenester end nogensinde før. Den nyeste version giver muligheder for at hjælpe med at skalere partnertilbud, samarbejde med kanalpartnere og styre forbruget af Veeams ydelser – alt sammen ét sted. Nye funktioner inkluderer:

  • Forbedret Usage Reporting Engine: Genererer automatisk én samlet rapport for al arbejdsbelastning uden at skulle bruge tid manuelt på at indtaste og optælle den.
  • Fuld support til Veeam Backup & Replication v10: Udnyt de nye, kraftfulde funktioner i NAS Backup og Veeam Agent til Microsoft Windows v4.
  • Forbedret API-grænseflade: Konstruer avancerede stier til yderligere automatisering for tjenesteudbydere og deres kunder med NEW RESTful API-action og -endpoints, hvor API’en nu er udvidet til også at inkludere brugere med forhandlerrollen.

Veeam Service Provider Console v4 er tilgængelig nu og uden omkostningerne for alle VCSP-partnere. Læs mere her: https://www.veeam.com.

Citater

“Med flere tjenesteudbydere, der flytter til skyen, giver partnerskab med Veeam os mulighed for at udvide vores økosystem og tilbyde endnu flere valgmuligheder til vores partnere. Vi stræber efter at udstyre udbydere med værktøjerne til fjernadministration af kundernes it-miljøer med de bedste og mest avancerede løsninger, og den nye Veeam Service Provider Console v4 er ingen undtagelse. Vi er glade for samarbejdet med Veeam, der skaber mere værdi for vores fælles kunder. ” – Travis Vigneau, direktør, Solution Partner Strategy hos ConnectWise.

”Veeam er en ægte partner, der muliggør vores vækst gennem en fælles marketing-, salgs- og teknologiindsats. Vi har i løbet af det sidste årti oplevet en tredobbelt årlig vækst med Veeam og ser det ikke aftage, når vi udvider vores tjenester. I en tid hvor mulighederne inden for ​​cloud-baserede tjenester vokser, står vi sammen med Veeam i deres evige stræben efter at innovere og videreudvikle multi-cloud-strategier. Vores kunder kommer til os i deres søgen efter den bedste cloud-løsning til deres forretningsbehov, og Veeam giver os mulighed for at tilbyde cloud data.