Veeam rapporterer gode tal for coronaår
Hjem NYHEDER Veeam rapporterer gode tal for coronaår

Veeam rapporterer gode tal for coronaår

Af Redaktionen

Veeam melder om vækst på 22 procent i 2020 efter et år, hvor virksomheder af alle størrelser efterspørger moderne databeskyttelse.

Veeam rapporterer gode tal for coronaår

Flere end 400.000 kunder og et rekordsalg er resultatet efter et år, hvor Veeam blev opkøbt af Insight Partners og selv opkøbte Karsten, lancerede 16 større udgivelser, herunder Veeam Availability Suite v10, og havde stor succes med cloud-løsninger.

Veeam® Software, førende leverandør af backupløsninger og cloud data management, offentliggør i dag resultaterne for regnskabsåret 2020.

Veeam indledte 2020 med at sætte punktum for processen med at blive opkøbt af Insight Partners, hvilket blev offentliggjort den 9. januar til en værdi af 5 milliarder USD. Det satte barren for et år med betydelig vækst og stor succes på alle markedssegmenter, hvilket kulminerede i fjerde kvartal 2020 med Veeams opkøb af Kasten, der er markedsleder for Kubernetes Backup og Disaster Recovery (DR).

”På trods af de uforudsete udfordringer og omstændigheder, som 2020 startede ud med, fortsatte Veeam sin hurtige vækst for andet år i træk med nye kontrakter på over 1 milliard USD og en stigning på 22 procent YOY i de årligt tilbagevendende indtægter (ARR),” siger William H. Largent, bestyrelsesformand og CEO i Veeam.

”Veeams EMEA-team havde fokus på enkelhed og kontinuitet i en tid med stigende teknologiske krav og usikre økonomiske landskaber i 2020, hvilket resulterede i en stigning på 22 procent i YOY indtægter (ARR) i årligt tilbagevendende indtjening i fjerde kvartal i 2020. Vi fortsatte med at levere og accelerere vores rejse med Act II ved at vinde vores kunders hjerter og sind, udbygge forholdet til vores partnere og – med succes – at skifte til en tilbagevendende salgsmodel,” siger Daniel Fried, general manager (GM) og senior vice president ( SVP), EMEA og Worldwide Channels i Veeam.

I løbet af 2020 har Veeams vision for hybride cloud-løsninger ført til fortsat vækst for firmaet, og det har resulteret i, at Veeam har 400.000 kunder. Veeam Backup til Microsoft Office 365 er et af Veeams hurtigst voksende produkter i de sidste to år med en vækst på 73 procent YoY. Mere end 154.000 organisationer har downloadet Veeam Backup til Microsoft Office 365. Det svarer til at ende i over 15 millioner brugeres mailbokse. Version 5, der blev udgivet i december 2020, tilføjer specialbygget backup og gendannelse til Microsoft Teams, hvilket gør det lettere end nogensinde før hurtigt at finde og gendanne til Microsoft Teams-data, herunder hele grupper, specifikke kanaler og indstillinger. Det er vigtigere end nogensinde før at beskytte brugerens data, da skiftet til hjemmearbejde har medført en eksplosion i Microsoft Teams-anvendelser i løbet af det forgangne år. I sidste måned var der dagligt 115 millioner aktive brugere på Microsoft Teams, hvilket er en stigning på 475 procent fra 20 millioner daglige aktive brugere for 12 måneder siden.

“Insight Partners opkøb (af Veeam) i begyndelsen af ​​året satte en acceleration i gang hos Veeam,” siger Danny Allan, chief technology officer og senior vice president of Product Strategy i Veeam. ”Vi annoncerede derefter den generelle tilgængelighed af Veeam Availability Suite v10, der har over 150 nye funktioner og sætter barren for den næste generations databeskyttelse. På trods af de udfordringer, som den globale pandemi skabte for vores medarbejdere, kunder og partnere fortsatte Veeam med at fokusere på vores vision og lancerede 16 større nyheder i løbet af året for at imødekomme vores kunders nye behov for sikkerhedskopiering og databeskyttelse. Vi fortsætter vores rejse med Act II ind i hybridskyen med dataopbevaring, hvor vi konstant udvikler nye teknologier. Jeg er meget begejstret for den kommende annoncering af version 11 af vores nye flagskibsprodukt, Veeam Backup & Replication, der offentliggøres i dette kvartal. Versionen vil yderligere styrke Veeams engagement i at modernisere vores kunders databeskyttelsespraksis.”

Q4 og højdepunkter for kunder, produkter og partnere i 2020

  • Veeam blev indstillet af Gartner, Inc. til Leaders quadrant i Magic Quadrant 2020 for Data Center Backup and Recovery Solutions. Det markerer ikke blot, at Gartner for fjerde gang anerkender Veeam som den førende leverandør, men det er også første gang, at Veeam er vurderet til at have den højeste eksekveringsevne. Veeam er også den eneste leverandør, der både styrker sin evne til at udføre og fuldende visionerne.
  • Yderligere information om Veeams vækst fremgår af den seneste rapport fra IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’20, hvor Veeam er udnævnt som nummer 1 på omsætning i markedsandele i EMEA og som den hurtigst voksende omsætning YoY i første halvår af 2020 blandt de fem førende leverandører, andre leverandører og i det samlede markedsgennemsnit.
  • Veeam annoncerede 16 større udgivelser (over 25 udgivelser inklusiv opdateringer) i 2020 med hundredvis af nye funktioner. Udgivelserne inkluderer Veeam Backup & Replication v10, Veeam ONE v10, Veeam Backup for Nutanix AHV v2, Veeam Service Provider Console v4, Veeam Backup for Microsoft Azure v1, Veeam Availability Orchestrator v3, Veeam Backup for Microsoft Office 365 v5 og Veeam Backup for AWS v3.
  • Siden udgivelsen af Veeam Backup & Replication v10 i slutningen af februar 2020 har produktet haft mere end 650.000 unikke downloads. Produktet bliver gennemsnitlig downloadet mere end én gang i minuttet, hvilket vidner om produktets enkelhed, fleksibilitet og driftssikkerhed. Veeam Backup & Replication v10 har flere end 150 nye funktioner og forbedringer, herunder kraftig NAS support, multi-VM Instant VM Recovery og øget ransomware-beskyttelse. Produktets databeskyttelsesfunktioner gør v10 mere tilgængelig, transportabel og udvider løsningen med cloud data management.
  • Veeam fortsætter med at udgive nye funktioner og forbedringer, der er ideelle til virksomhedsmiljøer. Det har resulteret i mere end 250 procent vækst YoY i forhold til store handelsaftaler.
  • Af Veeams kunder er nu 82 procent blandt Fortune 500 og 69 procent i Forbes Global 2.000. Veeams primære kunder er Airbus Defence & Space, Alpha Bank, Avnet, Broward County Schools (FL), Dassault Aviation, Datev, Deloitte, Engie, Hero MotoCorp, Hertz, IBM Cloud, Pernod Ricard, Penske Australia and New Zealand, Puma, Quinnipiac University, Rabobank, Royal Dutch Shell, Siemens og Wenatchee Valley College.
  • Veeam Universal License (VUL), der er branchens første fleksible licens, som giver mulighed for IT-agilitet og mobilitet for workload i multi- og hybride cloud-virksomheder, er vækstet med 56 procent YoY.
  • Veeam vandt mere end 20 branchepriser i 2020, herunder at blive udnævnt til Forbes 2020 Cloud 100 for femte år i træk. Den prestigefyldte liste, som rangerer de 100 bedste private cloud-virksomheder i verden, er udgivet af Forbes i samarbejde med Bessemer Venture Partners og Salesforce Ventures.
  • Veeams teknologiske afdeling videresælger aftaler med Hewlett Packard Enterprise (HPE), Cisco, NetApp og Lenovo, som rapporterede 16 procent vækst YoY.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>