PANASONIC CONNECT UDVIKLER KOMPAKT OG IP-KOMPATIBEL LIVE-SWITCH TIL VIDEOSTREAMING10bit-processering muliggør nem videoproduktion i udsendelseskvalitet for Panasonic Connects nyeste tilføjelse til sin produktportefølje.  København, 20. april 2023 – Panasonic Connect har udviklet en ny IP-kompatibel kompakt live switch, AV-HSW10, til videostreaming i høj kvalitet af eksempelvis universitetsforelæsninger, virksomhedswebinarer og andre livebegivenheder. Baseret på Panasonics forgænger AW-HS50 live switcher, som har været meget benyttet til liveproduktioner, har den nye model et kompakt hus med 10bit behandling og opnår større pålidelighed og avancerede funktioner såsom IP-kompatibilitet, hvilket gør den til det ideelle valg til moderne live videoproduktion.  AV-HSW10 er planlagt til kommerciel udgivelse i fjerde kvartal i år.  Videoproduktion i udsendelseskvalitet AV-HSW10 er Panasonic Connects svar på den stigende efterspørgsel efter video i høj kvalitet, der bruges af virksomheder og skoler, samt behovet for arbejdsbesparende IP-kompatibilitet i videoproduktion. Den understøtter de mest udbredte udsendelsesprotokoller og har IP-indgange / -udgange som NDI 1,2 og SRT ud over SDI ® og HDMI, alt sammen indeholdt i et bekvemt kompakt og meget mobilt kabinet i notebook-størrelse.  I kombination med IP-aktiverede PTZ-kameraer skaber det et simpelt IP-baseret videoproduktionssystem. AV-HSW10 understøtter også RTMP til direkte upload til streamingtjenester og USB Video Class til kompatibilitet med webkonferencetjenester. Systemer kan justeres baseret på stedets størrelse og platform, hvilket gør det muligt for én person at klare alt fra produktion til distribution. Forbedret betjening og robust design AV-HSW10 understøtter avanceret produktion, herunder 10bit behandling til video i broadcastkvalitet. Derudover er det populære design af forgængeren, AW-HS50, blevet forbedret for endnu større betjening og robusthed. Brugervenlige knapper på hovedenheden, en praktisk T-formet fader og intuitive skærme på skærmen sikrer nem, fejlfri betjening, hvilket er afgørende for live-produktion.  Desuden vil AV-HSW10 være kompatibel med Panasonic Software Control Panel til visning af video og billeder i applikationer samt til let, direkte skift fra en PC via et netværk , så flere personer kan arbejde samtidig. Vigtige funktioner •	HD-video i boradcastkvalitet i et kompakt kabinet på størrelse med en bærbar PC.
Hjem NYE PRODUKTER PANASONIC CONNECT UDVIKLER KOMPAKT OG IP-KOMPATIBEL LIVE-SWITCH TIL VIDEOSTREAMING

PANASONIC CONNECT UDVIKLER KOMPAKT OG IP-KOMPATIBEL LIVE-SWITCH TIL VIDEOSTREAMING

Af Redaktionen

10bit-processering muliggør nem videoproduktion i udsendelseskvalitet for Panasonic Connects nyeste tilføjelse til sin produktportefølje.

 Panasonic Connect har udviklet en ny IP-kompatibel kompakt live switch, AV-HSW10, til videostreaming i høj kvalitet af eksempelvis universitetsforelæsninger, virksomhedswebinarer og andre livebegivenheder.

Baseret på Panasonics forgænger AW-HS50 live switcher, som har været meget benyttet til liveproduktioner, har den nye model et kompakt hus med 10bit behandling og opnår større pålidelighed og avancerede funktioner såsom IP-kompatibilitet, hvilket gør den til det ideelle valg til moderne live videoproduktion.

AV-HSW10 er planlagt til kommerciel udgivelse i fjerde kvartal i år.

 Videoproduktion i udsendelseskvalitet

AV-HSW10 er Panasonic Connects svar på den stigende efterspørgsel efter video i høj kvalitet, der bruges af virksomheder og skoler, samt behovet for arbejdsbesparende IP-kompatibilitet i videoproduktion. Den understøtter de mest udbredte udsendelsesprotokoller og har IP-indgange / -udgange som NDI 1,2 og SRT ud over SDI og HDMI, alt sammen indeholdt i et bekvemt kompakt og meget mobilt kabinet i notebook-størrelse.

PANASONIC CONNECT UDVIKLER KOMPAKT OG IP-KOMPATIBEL LIVE-SWITCH TIL VIDEOSTREAMING10bit-processering muliggør nem videoproduktion i udsendelseskvalitet for Panasonic Connects nyeste tilføjelse til sin produktportefølje.  København, 20. april 2023 – Panasonic Connect har udviklet en ny IP-kompatibel kompakt live switch, AV-HSW10, til videostreaming i høj kvalitet af eksempelvis universitetsforelæsninger, virksomhedswebinarer og andre livebegivenheder. Baseret på Panasonics forgænger AW-HS50 live switcher, som har været meget benyttet til liveproduktioner, har den nye model et kompakt hus med 10bit behandling og opnår større pålidelighed og avancerede funktioner såsom IP-kompatibilitet, hvilket gør den til det ideelle valg til moderne live videoproduktion.  AV-HSW10 er planlagt til kommerciel udgivelse i fjerde kvartal i år.  Videoproduktion i udsendelseskvalitet AV-HSW10 er Panasonic Connects svar på den stigende efterspørgsel efter video i høj kvalitet, der bruges af virksomheder og skoler, samt behovet for arbejdsbesparende IP-kompatibilitet i videoproduktion. Den understøtter de mest udbredte udsendelsesprotokoller og har IP-indgange / -udgange som NDI 1,2 og SRT ud over SDI ® og HDMI, alt sammen indeholdt i et bekvemt kompakt og meget mobilt kabinet i notebook-størrelse.  I kombination med IP-aktiverede PTZ-kameraer skaber det et simpelt IP-baseret videoproduktionssystem. AV-HSW10 understøtter også RTMP til direkte upload til streamingtjenester og USB Video Class til kompatibilitet med webkonferencetjenester. Systemer kan justeres baseret på stedets størrelse og platform, hvilket gør det muligt for én person at klare alt fra produktion til distribution. Forbedret betjening og robust design AV-HSW10 understøtter avanceret produktion, herunder 10bit behandling til video i broadcastkvalitet. Derudover er det populære design af forgængeren, AW-HS50, blevet forbedret for endnu større betjening og robusthed. Brugervenlige knapper på hovedenheden, en praktisk T-formet fader og intuitive skærme på skærmen sikrer nem, fejlfri betjening, hvilket er afgørende for live-produktion.  Desuden vil AV-HSW10 være kompatibel med Panasonic Software Control Panel til visning af video og billeder i applikationer samt til let, direkte skift fra en PC via et netværk , så flere personer kan arbejde samtidig. Vigtige funktioner •	HD-video i boradcastkvalitet i et kompakt kabinet på størrelse med en bærbar PC.I kombination med IP-aktiverede PTZ-kameraer skaber det et simpelt IP-baseret videoproduktionssystem. AV-HSW10 understøtter også RTMP til direkte upload til streamingtjenester og USB Video Class til kompatibilitet med webkonferencetjenester. Systemer kan justeres baseret på stedets størrelse og platform, hvilket gør det muligt for én person at klare alt fra produktion til distribution.

Forbedret betjening og robust design

AV-HSW10 understøtter avanceret produktion, herunder 10bit behandling til video i broadcastkvalitet.

Derudover er det populære design af forgængeren, AW-HS50, blevet forbedret for endnu større betjening og robusthed. Brugervenlige knapper på hovedenheden, en praktisk T-formet fader og intuitive skærme på skærmen sikrer nem, fejlfri betjening, hvilket er afgørende for live-produktion.

Desuden vil AV-HSW10 være kompatibel med Panasonic Software Control Panel til visning af video og billeder i applikationer samt til let, direkte skift fra en PC via et netværk, så flere personer kan arbejde samtidig.

 Vigtige funktioner

 • HD-video i boradcastkvalitet i et kompakt kabinet på størrelse med en bærbar PC.
  • NDI NDI| HX SRT og RTMP input/output samt SDI og HDMI. USB-stik-kompatibel med USB Video Class. Direkte streaming fra enheden for nem integration med webkonferencetjenester.
  • Enkel, intuitiv betjening til live-produktion og robust kabinet for bekymringsfri pålidelighed.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>