Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin
Hjem TELEKOMMUNIKATION Virksomhederne Centralpoint og Vincere-koncern bliver til Dustin

Virksomhederne Centralpoint og Vincere-koncern bliver til Dustin

Af Redaktionen

Centralpoint og alle virksomheder i den tidligere Vincere-koncern bliver nu rebrandet til Dustin.

Dette afspejler strategien om at være en stærk IT-partner i Benelux-regionen.

Dustin er en førende, onlinebaseret IT-partner i Benelux og Norden og en af de ti største IT-virksomheder i Europa.

Dustin indledte sine aktiviteter i Benelux-landene i 2018 med opkøbet af Vincere Group og udvidede i 2021 med opkøbet af Centralpoint.

Virksomhederne Centralpoint og Vincere bliver til Dustin

– Når den samlede styrke fra vores kompetencer og tilbud til markedet bliver kombineret under ét brand, er det et vigtigt skridt i retning af at styrke vores position i Benelux over for alle virksomheder, uanset størrelsen, og den offentlige sektor. Vi ser et stort potentiale for at fortsætte væksten i Benelux-landene, og vi vil fortsætte med at eksportere vores tilbud til nye markeder i Europa, siger Thomas Ekman, President & CEO for Dustin.

Den tidligere Vincere Group udgøres af selskaberne Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic og Xcellent.

– Som et samlet brand, vil vi bygge videre på Centralpoints stærke tilbud til store virksomheder og den offentlige sektor, de administrerede tjenester fra Vincere-virksomhederne og Dustins online-kompetencer og tilbud til små og mellemstore virksomheder. Vi er stadig de samme, men vi bliver meget bedre sammen, udtaler Thomas Ekman.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>