Digitalisering af kø-systemer med infoskærme
Hjem UNDERSØGELSE Digitalisering af kø-systemer nu med infoskærme

Digitalisering af kø-systemer nu med infoskærme

Af Redaktionen

Ofte står borgere i lange og tidsrøvende køer, når de møder op til deres aftaler på borgercentre rundt om i landet.

Dette kan skabe frustration hos både borgere og medarbejdere, da kødannelsen skaber forsinkelser og utilfredshed.

Derfor har Front Desk udviklet et nyt digitaliseret billetkø-system, som er særligt velegnet på borgercentre eller andre steder, hvor mange mennesker skal betjenes dagligt.

Digitalisering af kø-systemer med infoskærme

Formålet med det nye system er, at borgerne undgår lange ventetider ved et check-in- og informationssystem, der gør det muligt for alle parter at give hinanden besked. Borgere kan hurtigt tjekke ind og dermed informere om deres ankomst. Samtidig kan medarbejdere give information om eventuelle forsinkelser direkte til borgeren. På den måde kan borgeren bruge tiden andetsteds i tilfælde af en forsinket kø, og medarbejderen kan udnytte tiden bedre, hvis en borger er forsinket til sin aftale. Dette vil skabe et bedre flow i betjeningen og optimere arbejdsindsatsen hos alle parter.

Sådan anvendes infoskærme:

Tidsoptimering gennem information er nøgleordene for Front Desks nyudviklede system til borgercentre. Derfor er en stor del af systemet også de infoskærme, som kan installeres. Disse fungerer som en fysisk kilde til information, når en borger ankommer til borgercentret og skal betjenes. Her kan det blandt andet fremgå, hvornår borgeren kan blive betjent, i tilfælde af at der er opstået forsinkelser ved andre borgere. På skærmen angives derfor det præcise tidspunkt for, hvornår den næste medarbejder er ledig. Derved har borgeren mulighed for at vurdere, om ventetiden kan udnyttes bedre et andet sted, eller om personen ønsker at blive siddende på borgercentret. Når borgerens ventetid er ovre, vises udvalgte informationer på infoskærmene, såsom den skranke som borgeren skal henvende sig ved.

Fordele ved infoskærme på borgercentre

Der er mange fordele ved at installere infoskærme som en del af et kø- og aftalesystem på et borgercenter. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Front Desk infoskærmene fås ofte med et allerede-eksisterende template, som passer til de fleste borgercentre.
  • De kan dog designes og opdateres efter behov, både i forhold til layout, men også i forhold til de udvalgte informationer, der skal vises på skærmene.
  • Systemet kan anvendes af alle typer af fællesskaber – uafhængigt af størrelse. Det kan eksempelvis være kommuner, regionkontorer og lignende.
  • Infoskærmene kan nemt integreres som en del af et større kø- og informationssystem og kan eksempelvis kombineres med check-in standere, som kunden kan angive sin ankomst ved.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>