23 elbilmærker kommer til eCarExpo i Bella Center. Billetterne er tilgængelige i dag.
Hjem EVENT 23 elbilmærker kommer til eCarExpo i Bella Center

23 elbilmærker kommer til eCarExpo i Bella Center

Af Redaktionen

27.-29. oktober er det atter tid til den store elbilmesse, eCarExpo, i Bella Center.

I år er den mere end dobbelt så stor som sidste år, og ikke mindre end 23 elbilmærker vil vise deres bilmodeller.

Desuden vil næsten alle have biler til prøvekørsel på stedet.

Elbilmarkedet udvikler sig lynhurtigt, og det kan være udfordrende at se og prøvekøre alle de forskellige biler og modeller, man er interesseret i.

På elbilmessen eCarExpo i Bella Center 27.-29. oktober vil det være muligt at prøvekøre biler fra mere end 20 producenter på ét og samme sted.

“Sidste års messe var en succes med over 12.000 besøgende på tre dage,” siger Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark.

“Nu har vi mere end fordoblet messearealet til 20.000 kvadratmeter, og det er virkelig fyldt overalt!”

Blandt de 23 bilmærker findes både de traditionelle mærker fra Europa, USA, Japan og Korea. Men også et stort antal med kinesisk ophav, herunder helt nye Zeekr, der får sin skandinaviske debut på messen.

23 elbilmærker kommer til eCarExpo i Bella Center. Billetterne er tilgængelige i dag.

27.-29. oktober er det atter tid til den store elbilmesse, eCarExpo, i Bella Center. I år er den mere end dobbelt så stor som sidste år, og ikke mindre end 23 elbilmærker vil vise deres bilmodeller.

Prøvekørsel

En helt unik mulighed er, at eCarExpo tilbyder prøvekørsel i forbindelse med messen. I øjeblikket ser det ud til, at næsten alle bilmærker i udstillingen også har biler til prøvekørsel lige ved siden af messen.

“I øjeblikket tegner det til, at der vil være mere end 45 forskellige modeller til prøvekørsel,” siger Camilla Messer Thomsen.

Professionel transport

Samtidig med eCarExpo afholdes også eComExpo i Bella Center (26.-27. oktober) – en messe om bæredygtig og elektrificeret transport. Her vil både Volvo, Scania og Mercedes-Benz være til stede med tunge eldrevne lastbiler. Der vil også være eldrevne varevogne fra flere producenter samt eldrevne entreprenørmaskiner.

“Besøgende på eComExpo med kørekort til lastbil kan prøvekøre en eldrevet lastbil!”

Billetter til eCarExpo 28.-29. oktober koster 145 kr. inklusive gebyr. Børn under 15 år kommer gratis ind i selskab med en voksen.

Fredag 27. oktober er en branchedag, som er åben for virksomheder, kommuner, regioner og alle inden for branchen. Billetten til branchedagen giver også adgang til eComExpo.

KØB DINE BILLETTER HER

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>