Photoshop fylder 30 i dag og fejrer det med nye opdateringer
Hjem NYHEDER Photoshop fylder 30 i dag og fejrer det med nye opdateringer

Photoshop fylder 30 i dag og fejrer det med nye opdateringer

Af Redaktionen

I dag er det 30 år siden, Photoshop blev lanceret. Jubilæet er en god anledning til at fejre den afgørende rolle, som Photoshop har spillet for den kreative industri.

Photoshop fylder 30 i dag og fejrer det med nye opdateringerSiden den spæde start har teamet bag Photoshop udviklet programmet i et lynhurtigt tempo og sat designere, fotografer og mange andre i stand til at bringe deres visioner til live. Sidste år blev Photoshop lanceret på iPad, og den fortsatte succes med at integrere Adobes kunstige intelligens-værktøjer (Adobe Sensei AI)gør det muligt for endnu flere mennesker at være kreative.

I anledningen af jubilæet har Adobe lanceret en række spændende opdateringer til PC og iPad, for at vise sin fortsatte dedikation til at gøre verden til et smukkere sted med Photoshop.

Opdateringen indeholder:

  • Content-Aware-Fill: Foretag endnu flere valg og anvend flere filtre uden at forlade arbejdsvinduet. Det reducerer antallet af klik, så arbejdsprocessen bliver hurtigere og mere kontrolleret.
  • Lens Blur: Gør motivet mere realistisk med de mere præcise kanter til at sløre forgrund, baggrund eller endda mellemgrunden på billedet.
  • Performance-forbedringer: Photoshop-platformen er tilpasset for at få en mere gnidningsfri og responsiv oplevelse, der gør det let for brugerne at undgå for store filer.

Andre større ændringer er, at fx Type Settings og Object Selection også flytter til iPad, og en efterspurgt opdatering af cloud-kapaciteten, hvor download/upload-hastigheder er optimeret med helt op til 90 pct.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>