Kaseya køber amerikansk SaaS-virksomhed
Hjem LEVERANDØRDATTO Kaseya køber amerikansk SaaS-virksomhed ConnectBooster

Kaseya køber amerikansk SaaS-virksomhed ConnectBooster

Af Redaktionen

Kaseya, der tidligere på året opkøbte it-virksomheden Datto, har købt SaaS-virksomheden ConnectBooster, der automatiserer processerne omkring fakturering og debitorstyring, hvilket yderligere styrker Kaseyas IT Complete-platform.

  Kaseya, der er en af verdens førende udbydere af komplette løsninger til it- og sikkerhedsadministration for it-serviceleverandører (MSP’er), samt små og mellemstore virksomheder, har købt ConnectBooster.

ConnectBooster er førende inden for automatisering af debitorbogholderi og sikre betalingsløsninger, og med opkøbet bliver Kaseyas IT Complete-platform derfor udvidet med automatiseret fakturering og gældsinddrivelse.

ConnectBooster automatiserer faktureringsprocessen for både abonnementsbaserede services og engangsydelser i et sikkert og robust it-miljø. Løsningen, der er udviklet specifikt til kanalen, integrerer nemt med de førende brancheløsninger til kontoafstemning og fakturering samt strømliner administrative aktiviteter, så it-professionelle sparer både tid og penge.

“Hvert Kaseya-opkøb har til formål at gøre livet nemmere for vores MSP’er. Ved at integrere ConnectBooster fuldt ud med vores IT Complete-platform er vi i stand til at frigøre tid, som MSP’er kan bruge på forretningsudvikling og vækst, så de kan blive mere produktive og profitable,” siger Fred Voccola, der er CEO for Kaseya.

Generelt venter 81 pct. af alle MSP’er over 60 dage, før de modtager betaling. Dette tal nedbringer ConnectBooster til 1,4 dag i gennemsnit. Ved at automatisere de månedlige ultimo-betalinger behøver MSP’er ikke længere jagte deres kunder for betaling. Når antallet af supporterede it-arbejdspladser – og dermed afregningen – ændrer sig, behøver MSP’er ikke justere dette manuelt. Det frigør tid og reducerer omkostninger for de MSP’er, der har hyret ekstern hjælp til at håndtere debitorbogholderiet. ConnectBooster er allerede fuldt integreret med Kaseya BMS og Datto AutoTask.

Kaseya køber amerikansk SaaS-virksomhed

Fred Voccola

ConnectBooster er den seneste tilføjelse til Kaseyas IT Complete-platform – en bred palette af løsninger, som er designet til at løse MSP’ernes største udfordringer som træthed over de mange mulige leverandører, manglende effektivitet blandet teknikerne, begrænset brug af software og budget. Teknologien, der allerede bliver anvendt af mange MSP’er, giver præcis bogføring og forbedrer likviditeten samtidig med at tidskrævende opgaver i bogholderiet bliver elimineret. ConnectBooster indeholder dyb workflow-integration og automatisering af processer.

ConnectBooster, der har hovedsæde i North Dakota, vil fortsætte som et selvstændigt brand.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>