OnePlus lancerer OnePlus 12 i dag
Hjem NYE PRODUKTER OnePlus lancerer OnePlus 12 i dag

OnePlus lancerer OnePlus 12 i dag

Af Redaktionen

OnePlus offentliggør i dag, at den længe ventede OnePlus 12 lanceres på det kinesiske marked i dag.

Smartphonen, der har været ti år undervejs, byder på en række banebrydende teknologier, der skal stå mål med konkurrencen takket være nye avancerede funktioner og en endnu bedre brugeroplevelse.

Overlegent hardware og avanceret software

OnePlus 12 markerer et afgørende skridt for OnePlus og repræsenterer en spændende fusion af ti års teknologisk ekspertise og imponerende design. Den nye flagskibstelefon tilbyder i et og samme produkt avanceret hardware og intelligent software, samtidig med at den løfter barren for hurtig og problemfri ydeevne takket være Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform.

Dette kraftfulde system byder på en forbedret Kryo CPU (30% stigning) og GPU (25% stigning), samtidig med at strømeffektiviteten øges med en imponerende samlet strømbesparelse på 10%.

OnePlus 12 er udstyret med LPDDR5X RAM og UFS 4.0 ROM, som er understøttet af RAM-Vitalization og ROM-Vitalization og sikrer brugerne en optimal, effektiv og hurtigtarbejdende smartphone-oplevelse selv i situationer med mange programmer åbne og under langvarig brug.

OnePlus 12 kommer også med en spritny 120Hz 2K Super Fluid AMOLED-skærm med LTPO og en maksimal lysstyrke på 4500 nits. Tilsammen giver det brugerne en skærmoplevelse ud over det sædvanlige uden at gå på kompromis med hverken farver eller lysstyrke.

Smartphonen er i øvrigt udstyret med det populære hurtigopladningssystem 100W SUPERVOOC og tilbyder desuden 50W AIRVOOC trådløs opladning og et kraftfuldt 5400 mAh dual-cell batterisystem.

OnePlus lancerer OnePlus 12 i dagSom et resultat giver det OnePlus 12 en forlænget batterilevetid og dermed øget brugstid. Det nye Dual Cryo-velocity Cooling System er ligeledes med til at forbedre kølingens effektivitet ved at udvide overfladeområdet, optimere kølematerialet og forfine strukturdesignet. Det betyder, at man som bruger er sikret en behagelig og uafbrudt oplevelser selv i situationer, hvor telefonen trækker på høj ydeevne.

OnePlus’ bedste kamera-teknologi til dato

OnePlus er kendt for at udstyre sine smartphones med professionel kamerateknologi, og med OnePlus 12 er det ingen undtagelse. Brugere af OnePlus 12 kan se frem til 4. generations Hasselblad for Mobile, der giver uanede muligheder for billedbehandling og giver konkurrenterne kamp til stregen.

Takket være Hasselblad-integrationen, det tredobbelte kamerasystem, et banebrydende LYT808 50MP hovedkamera udviklet i samarbejde med Sony, et OV64B 64MP 3X periskop-telefoto og et IMX581 48MP ultravidvinkelkamera er OnePlus 12 den smartphone med de mest avancerede fotograferingsevner i OnePlus’ historie.

OnePlus 12 er desuden udstyret med den nyeste selvudviklede HDR-algoritme, der øger evnen til at fange flere forskellige nuancer af højdepunkter og skygger, hvilket giver en en meget virkelighedsnær billedoplevelse.

Låner designtilgang fra luksus-ure

Designet af OnePlus 12 er en videreudvikling af OnePlus 11, der blev lanceret tidligere på året. Begge enheder er skabt ud fra den samme designfilosofi, der er inspireret af luksuriøse ure med buede former. De særlige designdetaljer, som tidsskalaerne, det stjernespækkede urskive-motiv og de cirkulære symboler på kameramodulet, er med til at indfange og visualisere tiden på en særlig måde.

De kreative, bløde og naturinspirerede designelementer suppleres desuden af andre og mere skarpe og strukturerede linjer i smartphones udvendige design.

Med det naturtro design som nøgleord for designfilosofien kommer OnePlus 12 i en Flowy Emerald-farvevariant, der skal bygge bro mellem teknologi og naturens vilde udfoldelse.

Farven og designet er et resultat af en rejse til floden Dart River, hvor OnePlus’ designteam ønskede at inkorporere samme elegance, flydende natur og omskiftelige udtryk i telefonen, som der herskede over floden.

OnePlus 12 bliver lanceret i Danmark sammen med en række andre produkter i begyndelsen af 2024.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>