Kaseya afslutter opkøbet af Datto og lover øget innovation til lavere priser
Hjem LEVERANDØRDATTO Kaseya afslutter opkøbet af Datto og lover øget innovation til lavere priser

Kaseya afslutter opkøbet af Datto og lover øget innovation til lavere priser

Af Redaktionen

[KANALPARTNER] Med opkøbet af Datto planlægger Kaseya en række opdaterede workflowintegrationer og investeringer i produkter for at styrke virksomhedens IT-Complete-platform til MSP’er verden

Kaseya, der er en af verdens førende udbydere af komplette løsninger til it- og sikkerhedsadministration til it-serviceleverandører (MSP’er) samt små og mellemstore virksomheder (SMV’er), har netop offentliggjort, at de har lukket opkøbet af it-virksomheden Datto.

Datto er derved blevet opkøbt for 6,2 milliarder dollars. Med handelen vil Dattos aktionærer modtage 35,5 USD per aktie.

Nu, hvor opkøbet er gået igennem, vil det ikke længere være muligt at handle Datto-aktier, og virksomheden er ligeledes ikke længere noteret på den amerikanske børs, NASDAQ.

Opkøbet af Datto vil især styrke Kaseyas IT Complete-platform, der, om kort tid, vil kunne tilbyde et bredt udvalg af førsteklassesløsninger til MSP’er. I løbet af den næste måned vil der blive integreret mindst 17 af Dattos produkter i Kesayas platform, og det forventes, at alle kommercielle integrationer er faldet på plads indenfor 120 dage. Alle Dattos kunder vil derfor hurtigt kunne mærke de betydelige investeringer i opgradering og innovation, som Kaseya vil foretage i den kommende tid.

Fremover vil listepriserne på al Dattos teknologi blive reduceret med i gennemsnit 10 pct. eller mere ved nye køb. Nogle af produkternes listepriser forventes desuden at falde yderligere, mens andre vil forblive de samme. Med denne prisjustering vil Kaseya fortsat levere en platform, der ikke kun er markedsførende på pris, men som også er specialudviklet til MSP’er.

”Som vi lovede, da vi offentliggjorde vores intention om at købe Datto, vil kunderne fremover kunne mærke en øget investering i innovation og integration, mens priserne vil dale. Vi vil sørge for at investere i integration, så alle Datto-produkter bliver ordentligt understøttet og integreret i Kaseya endda med forbedret funktionalitet. Vores mål er nemlig at levere den billigste, men bedste, løsning på markedet til vores fantastiske kunder,” udtaler Fred Voccola, der er CEO hos Kaseya.

Kaseya afslutter opkøbet af Datto og lover øget innovation til lavere priser”Dette opkøb er det bedste, der er sket for Datto. Både for vores medarbejdere, men, vigtigst af alt, også for vores MSP-partnere. Datto har altid været engageret i at udvikle en fantastisk teknologi og skabe en kultur, hvor vores MSP’ere kommer først. Som en del af Kaseya vil vi nu være i stand til at gøre netop det – bare i et større omfang, i bedre kvalitet og til lavere omkostninger for den enkelte MSP,” udtaler Rob Rae, der er Vice President for forretningsudvikling hos Datto.

Datto vil fortsat fungere som et selvstændigt brand fra deres kontorer verden over, mens Kaseyas kontor i Miami fremover bliver virksomhedens globale hovedkontor.

Siden 2007 har Dattos anerkendte løsninger indenfor Unified Continuity, netværk, endpoint-administration og BCDR hjulpet MSP’er med at forsvare sig mod omkostningsfuld nedetid samt tab af data fra både lokale servere, virtuelle maskiner, cloud-applikationer mv.

”Vi har købt Datto, fordi vi synes de er fantastiske. Deres produkter er i verdensklasse, deres brand er velset i branchen, de har en innovativ kultur og fantastiske medarbejdere – og vi har ingen intention om at ændre noget af det. Vi ønsker i stedet at bygge videre på det, Datto har skabt, så MSP’erne i sidste ende kan få den maksimale værdi ud af vores løsninger til en overkommelig pris.” afslutter Fred Voccola.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>