Cisco introducerer ny løsning for beskyttelse mod cyberangreb
Hjem SIKKERHED Cisco introducerer en ny løsning for beskyttelse mod cyberangreb

Cisco introducerer en ny løsning for beskyttelse mod cyberangreb

Af Redaktionen

Cisco har annonceret en banebrydende forbedring af sin Extended Detection and Response (XDR) løsning. Denne teknologi er designet til at beskytte organisationer mod den stigende trussel fra ransomware-angreb.

Cisco har forbedret sin XDR-løsning (Extended Detection and Response) markant.

Ved at tilføje en metode til gendannelse i responsprocessen redefinerer Cisco XDR nu, hvad kunderne kan forvente af deres sikkerhedsprodukter.

Ved at reducere den afgørende tid mellem begyndelsen af et ransomware-udbrud og optagelsen af et øjebliksbillede af forretningskritiske oplysninger til næsten nul, vil Cisco XDR nu yderligere understøtte denne vision, samtidig med at det muliggør nye niveauer af forretningskontinuitet.

Løsningen kan registrere, identificere og omgående gendanne data ved de første tegn på et ransomware-angreb. På den måde sikrer funktionen, at organisationer kan opretholde deres drift, selv over for de mest avancerede cyberangreb. Dette giver virksomheder en enestående mulighed for at reagere på trusler i realtid og sikre deres data effektivt.

Cisco fortsætter således med at skabe fremdrift for sin vision om Cisco Security Cloud – en samlet, AI-drevet sikkerhedsplatform på tværs af domæner. Med lanceringen af Cisco XDR på RSA-konferencen i år leverede Cisco dyb telemetri og synlighed på tværs af netværket.

“Den eksponentielle vækst i ransomware og cyberafpresning har gjort en platformstilgang afgørende for effektivt at imødekomme truslen. Vores mål er at opbygge en modstandsdygtig og åben cybersikkerhedsplatform, der kan modstå ransomware-angreb og gendannes med minimal påvirkning, hvilket sikrer uafbrudt forretningsdrift,” siger Jeetu Patel, Executive Vice President hos Cisco.

Ciscos nye XDR-løsning, udarbejdet i samarbejde med Cohesity, skal hjælpe virksomheder med at sikre sig mod disse angreb.

“Cisco ønsker at ændre spillet inden for cybersikkerhed. Med denne nye XDR-løsning sætter vi, i samarbejde med Cohesity, en ny standard for, hvad virksomheder kan forvente af deres sikkerhedsinfrastruktur,” siger Jeetu Patel.

Stigning i antallet af cyberangreb

Antallet af cyberangreb er stigende, og cybertrusler udvikler sig konstant. I løbet af andet kvartal i 2023 reagerede Cisco på det højeste antal ransomware-hændelser i mere end et år, og således er cybersikkerhed mere relevant end nogensinde.

“Cybersikkerhed er en bekymring på bestyrelsesniveau, og alle CIO’er og CISO’er er under pres for at reducere risici fra trusselsaktører. Derfor har Cisco og Cohesity indgået et samarbejde for at hjælpe virksomheder over hele verden med at styrke deres cyberrobusthed,” siger Sanjay Poonen, CEO og President, Cohesity og fortsætter:

“Vores første proaktive respons er en vigtig del af vores vision for datasikkerhed og -styring, og vi er glade for at bringe disse muligheder på markedet som de første med Cisco.”

Cisco introducerer ny løsning for beskyttelse mod cyberangrebCohesity er anerkendt for sin innovation inden for data-backup og tilføjer yderligere styrke til Ciscos XDR-platform. Samarbejdet har resulteret i, at de nye funktioner ikke kun tillader hurtig genopretning, men også giver mulighed for at undersøge computere, som eventuelt har været under angreb, imens resterende data i systemet beskyttes.

Cisco XDR er nu tilgængeligt globalt. For mere information om Ciscos nye XDR-løsning, og hvordan den kan beskytte din organisation, besøg venligst cisco.com/go/xdr.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>