DattoCon22 slår dørene op for over 2500 deltagere i Washington D.C
Hjem LEVERANDØRDATTO DattoCon22 slår dørene op for over 2500 deltagere i Washington D.C

DattoCon22 slår dørene op for over 2500 deltagere i Washington D.C

Af Redaktionen

[KANALPARTNER} Sammen med en række af Dattos topchefer løfter Kaseyas CEO Fred Voccola sløret for nye produktlanceringer og for Dattos strategiske retning, efter virksomheden blev opkøbt af Kaseya tidligere på året.

 Kaseya, der er en af verdens førende udbydere af komplette løsninger til it- og sikkerhedsadministration til it-serviceleverandører (MSP’er) og mellemstore virksomheder, åbner dette års DattoCon, som er tilbage efter tre års dvale, og som forventes at samle over 2500 deltagere i Washington D.C over de næste dage.

Kaseyas CEO Fred Voccola vil i selskab med topledere fra Datto præsentere Dattos strategiske retning, efter virksomheden blev opkøbt af Kaseya tidligere på året. Endvidere vil en række nye produkter og løsninger blive præsenteret – herunder de seneste tilføjelser til sikkerhedsporteføljen, som Dattos partnere kan tilbyde deres kunder.

“Vi er enormt begejstrede for dette års DattoCon og glæder os til at dele med vores partnere, hvor meget stærkere Kaseya og Datto er sammen. Vi er også meget glade for igen at kunne samles til den første fysiske DattoCon-konference, siden pandemien gjorde sit indtog. Det bliver en fantastisk mulighed for at netværke, lære nye ting og have det sjovt,” siger Fred Voccola, CEO i Kaseya.

Innovation og nye integrationer

Ved dette års DattoCon løfter eksperter fra Datto og Kaseya sløret for en lang række planlagte produktlanceringer. Det inkluderer blandt andet Datto Managed SOC – drevet af RocketCyber, som også er et Kaseya-selskab – samt Datto EDR og Datto Secure Edge. Med disse løsninger har brugerne altid en sikker forbindelse til deres data i skyen.

DattoCon22 slår dørene op for over 2500 deltagere i Washington D.CDerudover har Kaseya arbejdet fokuseret på at få de nye løsninger fra Datto-opkøbet kommercielt integreret med de seneste tekniske integrationer, såsom Datto BCDR og IT Glue, hvilket giver højere effektivitet blandt teknikerne. Andre lanceringer og nyheder give brugerne mulighed for at få mest ud af Kaseyas platform IT Complete. Med nye moduler, herunder den nye Network Suite samt syv nye integrationer mellem Kaseya- og Datto-produkter i det seneste kvartal alene, vil brugerne opleve fornyet innovation i de produkter, som de allerede har investeret i.

Nye investeringer i Dattos partnerprogram

MSP’er verden over kan glæde sig over, at Dattos prisvindende Global Partner Program bliver udvidet markant, så der er plads til at byde endnu flere vækst-parate MSP’er velkommen. Det omfatter en ressourcestigning på mere end 300 pct., hvilket giver mulighed for yderligere hjælp til planlægning og eksekvering af arrangementer blandt partnerne. Derudover fordobles MDF-midlerne (Marketing Development Funds), som partnerne kan anvende til vækst af deres virksomheder.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>