Datto strømliner endpoint-sikkerhed med ny EDR-løsning
Hjem LEVERANDØRDATTO Datto strømliner endpoint-sikkerhed med ny EDR-løsning

Datto strømliner endpoint-sikkerhed med ny EDR-løsning

Af Redaktionen

[KANALPARTNER] It-sikkerhedsvirksomheden Datto bevæger sig ind på markedet for endpoint detection and response (EDR) med lanceringen af Datto EDR.

Løsningen, der er en markant tilføjelse til Dattos voksende portefølje af sikkerhedsprodukter er skræddersyet til managed service providers (MSP’er).

Med sin enkle platform og brugervenlighed sikrer løsningen, at selv de mest faretruende cybertrusler bliver opfanget og advaret imod.

Datto, der er specialiseret i cloud-baserede software- og sikkerhedsløsninger skræddersyet til MSP’er, lancerer nu Datto EDR. Den nye løsning, der er skræddersyet til MSP’er, giver små og mellemstore virksomheder en effektiv endpoint-beskyttelse, der ellers er forbeholdt helt store enterprise-virksomheder. Det sker via avanceret detektion og rapportering af potentielle trusler samt ikke mindst en overkommelig pris og smidig implementering.

Datto strømliner endpoint-sikkerhed med ny EDR-løsning“Cyberkriminelle bliver stadig klogere og finder konstant måder at omgå traditionelle sikkerhedsforanstaltninger på. Det er derfor ikke længere nok at sætte sin lid til antivirus og firewalls. Det er tværtimod langt vigtigere at anvende solide værktøjer, der opfanger mistænkelig og anormal aktivitet, og reagerer på de trusler, der skal handles på nu og her. Det virker langt bedre mod sofistikerede cyberangreb, og vi er derfor rigtig glade for at tilføje Datto EDR til vores brede portefølje af sikkerhedsløsninger,” siger Scott Gower, der er Regional Sales Manager i Norden hos Datto, der er en del af Kaseya. Han uddyber:

“Det er vigtige end nogensinde før at implementere de rette it-sikkerhedsværktøjer. Truslen fra ransomware vokser, og det samme gør prisen for et succesfuldt cyberangreb, der kan løbe op i svimlende beløb, hvis angrebet ikke opdages i tide. De fleste EDR-værktøjer er både komplekse i deres opbygning, sender et hav af alarmer ved hver ny trussel og kræver i høj grad kvalificerede it-sikkerhedsanalytikere, som er en knap ressource. Vores nye EDR-løsning anvender derfor MITRE AKK&CK-retningslinjerne, så it-teams ikke behøver at bruge unødvendige mængder it-ressourcer for at sikre effektiv trusselsdetektion,”

Datto EDR er en del af Kaseyas IT Complete Platform, og sikkerhedspakken udvides dermed med EDR for at give den maksimale beskyttelse. Datto EDR er integreret med Datto RMM og Kaseya One, hvilket giver Kaseya mulighed for at leverer en samlet platform med alt, hvad MSP’er har brug for. På den måde kan de spare både tid og ressourcer.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>