SALTO introducerer adgangskontrol med ansigtsgenkendelse ved opkøbet af TouchByte.
Hjem NYE PRODUKTER SALTO introducerer adgangskontrol med ansigtsgenkendelse ved opkøbet af TouchByte.

SALTO introducerer adgangskontrol med ansigtsgenkendelse ved opkøbet af TouchByte.

Af Redaktionen

SALTO Systems, er en verdensledende leverandør af innovative smarte adgangskontrolløsninger, og er engageret i brugen af biometriske teknologier som fremtidens adgangskontrol.

I de seneste to år har selskabet tilstræbt at fremskynde udviklingen af problemfri adgangskontrolløsninger gennem flere strategiske investeringer..

Den digitale revolution har forandret samfundet. Hele brancher er blevet gentænkt, og vores arbejdsliv, uddannelse og fritid har udviklet sig helt uigenkendeligt. Digitale adgangsmedier, digitale identiteter og ansigtsgenkendelse er ved at blive standard i alle brancher, og automatisk ansigtsgenkendelse er ved at blive en nøgleteknologi til at imødekomme markedets behov.

I 2022 overtog SALTO Systems Cognitec, en stor og voksende aktør inden for ansigtsgenkendelse. Dette var allerede et vigtigt skridt i retning af at forbedre sine adgangskontrolløsninger gennem biometri og ved hjælp af ansigtsgenkendelsesteknologi at fremme en problemfri og smart adgangsoplevelse. Ved at integrere sit flagskib FaceVACS-algoritmen, der drives af Cognitec, i SALTO’s smarte enheder, vil SALTO levere en helt ny række af funktioner til sin produktportefølje og muliggøre yderligere anvendelsesmuligheder på tværs af mange brancher.

Nu er det øjeblik tættere på end nogensinde. Gennem den nylige overtagelse af TouchByte, en britisk baseret teknologiinnovatør med fokus på ansigtsgenkendelse, har SALTO til hensigt at fremskynde udviklingen og markedsføringen af den første og mest avancerede adgangskontrolløsning med ansigtsgenkendelse ved at realisere Cognitecs algoritmepotentiale gennem TouchByte’s løsninger og ansigts-administrationsplatform.

SALTO introducerer adgangskontrol med ansigtsgenkendelse ved opkøbet af TouchByte.

Adgangskontrol med ansigtsgenkendelse gennem den britiske teknologiske innovator TouchByte.

Ved at bringe TouchByte ind under SALTO-koncernens paraply styrker vi SALTO’s engagement i innovation og udvikling af nye teknologier. “Vores overtagelse af Touchbyte er et naturligt skridt fremad i vores mission om at bringe innovativ og banebrydende teknologi til markedet for adgangskontrol”, siger Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer hos SALTO Systems. “Med vores fremtidige ansigtsgenkendelsesløsning sigter vi mod at give vores kunder en sikker og gnidningsfri måde at få adgang til deres bygninger og faciliteter på.”

SALTO Systems er spændt på at se, hvad fremtiden bringer for biometrisk teknologi, og hvordan den fortsat kan være til gavn for dets kunder.

TouchByte
TouchByte er en teknologivirksomhed i stor vækst med base i Cornwall, Storbritannien, der har specialiseret sig i udvikling af løsninger, der anvender ansigtsgenkendelse til at løse forretningsmæssige udfordringer. Virksomheden ledes af et erfarent ledelsesteam og støttes af et ungt, entusiastisk team af udviklere og supportmedarbejdere. TouchBytes seneste produkt, Facentry, tilbyder nøglefri adgangskontrol med ansigtsgenkendelse: “Adgang til et område med dit ansigt””.

Touchbyte tror på enkel, sikker og bekvem adgangskontrol, der letter effektiv adgang til steder, bygninger og lokaler – alt sammen uden brug af nøgler, koder, brikker, kort, armbånd eller fingeraftryksscannere. Ud over det nøglefri adgangskontrolsystem ”Facentry” omfatter virksomhedens portefølje en webbaseret platform til håndtering af ansigter, en cloud-baseret dataanalyse- og sikkerhedsløsning samt notifikations- og varslingssystemer.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>